Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Helló!
Fél évvel ezelőtt szereztem be az első okostelefonomat, egy Nokia 5230-ast. Hamar rájöttem, hogy ez nem az igazi, azóta gyűjtöttem pénzt, és pár nap olvasgatás után úgy döntöttem, hogy egy Motorola Milestone (8 GB SD-vel) telefont veszek (75 rugóért, ha valaki szerint van ennél esetleg jobb (androidos) vétel, az még jelezhetne pár napig nekem, de eddig csak dicsérték nekem).
Az utóbbi napokban meg teljesen belemerültem az androidos világba, ami tőlem túl sok időt vesz el, úgyhogy szeretném megkérdezni, hogy van-e esetleg valamilyen portál ahol le van írva hogy mire melyik alkalmazás a legjobb, meg mit hogyan.
Én már annál is elakadtam, hogy navigáció. Nokiánál elég egyszerű a helyzet, ovi maps telepít, map loaderrel meg térképet letöltöd meg hangutasításokat és ennyi.
Androidon mi a helyzet? Google maps? Magyar térképek? Ebben szeretnék elsősorban tippeket kérni.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest