Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest