Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát nem is az XP-t húzgáltam újra, hanem még a 98-at. Annak idején természetesen. Azóta is fejből tudom a 25 jegyű széria számot.

... tudom, te lusta disznó vagy. Hogy megtanuld.
(#48897) PéHá
Szerintem az Avast Theft Aware az egyetlen korrekt program ilyen körökben, mert az megy net nélkül is. Téma egyébként már egy pár tucatszor ki lett tárgyalva, nyugodtan keress esetleg a hozzászólásaimra.
Lényeg, hogy hatékonysága igen csekély a foglalkozásszerűen működő tolvajok ellen, ha meg elhagyod arra nagyjából bármelyik jó.(#48894) warezxts
Vtok még biztosan tudja, végülis ez volt a Gtalk előtt, amíg az nem tudott Videochat-et, azóta már sok értelme nincs, meg nem is nagyon fejlesztik.
Talán még a Fring, esetleg Oovoo is megy PC-n annyira nem néztem utánuk.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi