- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz nyisziati #134760 üzenetére
3 millió kizárt. Talán az 1 százaléka lehet igaz. Ha tényleg 3 millióan használnák, az kb azt jelentené, hogy leszámítva azokat a korosztályokat, akik még nem vagy soha sem használtak email címet, minden második ember akit az utcán látsz freemailt használ. 30 ezernek még talán hihető.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fred23
nagyúr
-
beg
veterán
válasz nyisziati #134760 üzenetére
A lapos föld és gyíkember pártiak is kb. ennyien vannak. Biztos véletlen.
Ez tény sajnos és nem egy forrásból hanem több helyről, olvass utána.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #134742 üzenetére
Ja, MIUIHU, ott azért voltak gondok, pl. 16.4 fölé nem lehetett vele menni egy ideig, aztán 17.2-nél voltak gondok megint.. mert egyszerűen a ROM-al (még csak nem is a kernellel benne) nem volt kompatibilis. Sokáig (régebben) eleve a ZIP része és a telepítés része volt a Magisk-al root-olás is (mostmár csak a Pie alapúaknál) amit totál nem értettem, hiszen még opció se volt rá hogy ne legyen, ha pl. custom kernel-t akartál rá tenni akkor a ZIP-ből ki kellett szedni a boot.img-t, azt kézzel flash-elni majd utána custom kernel (mert ma már minden kernel zip any2kernel-es) és utána Magisk - ha kell. Jó kis ROM a MIUIHU csak dev, vigyázni kell hogy frissíted-e meg tudni kell "kiherélni" amit nem használsz benne. Akkor tud ám ez is jól fogyasztani meg pattogósan működni.
-
4Grider
nagyúr
válasz nyisziati #134721 üzenetére
Nem véletlenül. A freemail.hu kísérletező kedvű gyakornokok tanpályája, gyakorlatilag alig felel meg valami szabványnak. Alap, hogy a webáruházak automatikus rendelés-visszaigazoló e-mailjeit spambe teszi, míg az akármilyen társkeresőktől/potencianövelőktől meg dőlnek be az e-mailek. Ha egy freemailes válaszol egy neki írt szabványos utf-8 kódolású e-mailre, kriksz-krakszot küld vissza a feladónak. Alap dolgokat képtelenek megoldani ebben a rendszerben. És a 18 éves e-mail címeddel ebben a rendszerben még fiatal vagy...
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #134668 üzenetére
Ugyanolyan Snapi 625 van benne, mint a Z Play -ben. Nem a teljesítményével van a gondom, hanem azzal, hogy szoftveresen egy bughalmaz. Olyan alap funkciók is bizonytalanok, mint a telefonálás, net, SIM -kezelés, bluetooth, stb. A Z Play sem hibamentes, de így is egy megváltás volt, amikor visszakaptam a szervíztől.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zhata
senior tag
válasz nyisziati #133867 üzenetére
Ezek 100%-osan teljesítettek:
Antiy, Avast, AVG, AVIRA, Bitdefender, BullGuard, Chili Security, Emsisoft, ESET, ESTSoft, F-Secure, G Data, Kaspersky Lab, McAfee ,PSafe, Sophos, STOPzilla, Symantec, Tencent, Total Defense, Trend Micro, Trustwave.
https://www.av-comparatives.org/tests/android-test-2019-250-apps/
-
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #131452 üzenetére
IPv6 atallas/migracio + DNS gondok - ez az ok egyebkent a sok Google nyavajara mostanaban. Pl. egyes backend hostnevekre sokaig nem volt IPv4 cim ("eltunt") csak IPv6 vagy volt de az elso talalat IPv6 volt es nem ment az Android rendszer a kovetkezore (ami IPv4 lett volna amugy), szoval igy egy IPv4-only halozatban ugye elhalalozott egy csomo minden.
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #131420 üzenetére
A validitásellenőrzés drasztikussága. Ha épp nincs net, amikor rájön az ellenőrizhetnék, akkor azonnal letiltja az alkalmazást. Megvettem, használni szeretném. A működéséhez (helyi fájlok lejátszásához) nem feltétlenül szükséges a netkapcsolat. Így nem is lehet elvárás a net állandó megléte. Semmi bajom az ellenőrzéssel, de ezt lehetne felhasználóbarát módon is csinálni. Mondjuk, figyelmeztethetne, hogy ha a következő 10 indításon belül nem lesz sikeres az ellenőrzés, akkor az alkalmazás le fog állni. De az nonszensz, hogy ezt váratlanul, minden előzetes figyelmeztetés nélkül megteszi. Erre többen panaszkodtak, de a fejlesztő a füle botját sem mozdította. Gebedjen meg az ilyen! Részemről Poweramp száműzve minden Androidos eszközömről.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #130692 üzenetére
Úgy tudom, hogy felhasználói alkalmazások jegeléséhez nem kell neki root. Root -tal meg csomó lehetőség van. Titanium Backup, Elixír2, automatizálók, stb. Ha már a Robot egyébként is telepítve volt, inkább azzal fagyasztottam. Bár, a Greenify pro is Tasker plugin, úgyhogy automatizálóból is vezérelhető.
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz nyisziati #130599 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam, nem talált semmit a Nod
Viszont azóta megint csinált egy ilyet. Azt jelzi két alkalmazást is frissített, pedig, hónapok óta nem jött ki rá új, és a legfrissebb volt rajta (automatikus frissítés ki van kapcsolva)
Miért csinálja ezt a Play, nektek is volt már ilyen? -
Dr.NX
addikt
válasz nyisziati #128666 üzenetére
Persze, átfedés azért van.
https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/M%C3%A1z
http://mek.oszk.hu/adatbazis/magyar-nyelv-ertelmezo-szotara/szotar.php?szo=M%C3%81Z&offset=22&kezdobetu=MElfogadom a sütiket.
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #128202 üzenetére
Ez azért van, mert nem engem alkalmaz a Google a megfelelő pozícióban. Az a fejlesztő, amelyik az összes funkció működése előtt ki merné ejteni a száján a design szót, az nyomban akkora tockost kapna, hogy kifejelné a monitort. Garantálom, hogy kinevezésem után nagyon rövid időn belül valóban a felhasználói élmény növelésének érdekében történnének a Google fejlesztései (vagy, divatba jönne a monitorkeret-nyakkendő).
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #118253 üzenetére
Hidd el, hogy követtem az eseményeket, és rajta voltam, hogy megrendeljem a Meizu Ubuntu Edition -t. Csak, nem tudott B20 -at, ami nekem fontos lett volna. Azután a project befuccsolt. De, hiszek benne, hogy az igény utat tör magának. Főleg akkor, ha a Google így fojtogatja tovább az Androidot.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz nyisziati #114704 üzenetére
Nyilván vannak a kiválasztottak
Én jártam úgy hogy vártam fontos emailt egy megrendelt termék után , aztán csak vártam... A termék pedig megjött , amit az üzlet küldött a szállítással kapcsolatos leveleket pedig önként és dalolva behajitotta a spam mappaba...Utólag vettem csak észre... -
atike
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #112526 üzenetére
A divatot nem követni kell, hanem diktálni.
VOIP -ozok, úgyhogy nekem nem gond, hogy bárkit felhívjak a mobilszámán. Ezért lesz..om, hogy más mihez ragaszkodik. Aki ingyé akar velem beszélni, az használjon Whatsappot, és pont.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz nyisziati #110591 üzenetére
Köszi szépen!
És melyik appot tetted ahhoz, hogy társítsd a telót és a nyomtatót?
Az a nagy helyzet, hogy még a nyomtatóhoz adott saját driver sem elég a win 10-nek ahhoz, hogy kábelen keresztül nyomtatásra bírjam a printert.
Viszont a Linux Mint - es másik laptop simán kapcsolatba tudott lépni vele vezeték nélkül, miután kábelesen telepítettem.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kano
nagyúr
válasz nyisziati #108426 üzenetére
Ledobta a telefont vagy miért töredezett? Ez akkor ügyes app, kicsi kínaiak összerakják a töredezett akkut? Ha esetleg ez az app tudna lakást is takarítani, vagy kocsit mosni, akkor engem is nagyon érdekelne. Még a pro verziót is megvenném.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kékes525
félisten
válasz nyisziati #108204 üzenetére
Ezt nem értem, mert a jelvény a nem fogadott hívások számával változatlanul ott van, akkor is mint ahogy a képen is látható, nincs bepipálva. Ha bepipálom, akkor sem történik változás, ugyanaz van, mint bepipálás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz nyisziati #107921 üzenetére
Nem írtam konkrétan semmi ilyesmit, csak, hogy egyelőre "gyanús" a dolog. Főleg azok után, amit szinte havi rendszerességgel tapasztal az ember az egyéb szolgáltatók számlái kapcsán, lehet kissé túléleztem a dolgot (mondjuk úgy, nem csodálkoznék ezen sem), de konkrétan egyelőre nem jelentettem ki semmit, csak vázoltam a problémát és a konstellációkat.
Én örülnék a legjobban, ha lenne rá elfogadható magyarázat és nem lenne semmi sumák a dologban... Az meg az ő feladatuk hogy az ilyesmit kizárják és hogy tisztánlátást biztosítsanak, ne nekem kelljen már bejárkálnom hozzájuk, meg telefonálgatni nekik.
Peace!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz nyisziati #107919 üzenetére
Erre inkább nem is reagálnék, annyira primitíven lenéző b@nkóság. Röhögni persze lehet rajta, titeket miért is érdekelne, nem a ti számlátok, nem a ti pénzetek, nem is a bank tehet róla, persze... Nyílván te biztos tökéletesen tisztában vagy, hogy amit leírtam az miért is van úgy és bizonyára én tehetek róla, nem a bank, meg is magyaráztad "nagyon szakmaian" és részletezően, hogy mi az oka, mit kell tenni, gratulálok! Fogalmad sincs miről írtam szerintem egyáltalán, de a kötekedés csípőből az megy. Mivel ez itt elég OFF, meg egyébként is a részemről zárom.
Ajánlom magamat, szép napot!
-
GEPESZ66
veterán
válasz nyisziati #106110 üzenetére
Az Eset új androidos verziója a 3.5-lesz, s ez már támogatni fogja Chrome-n is az adathalász elleni védelmet.
A Samsung gyári böngészőjét támogatja.
2016 novemberre ígérték, de még csak a beta verziót tudnám telepiteni, ami szintén magyar nyelvű.
A Support egyébként azt mondta,hogy stabil ,nincs panasz rá.
Akkor meg miért nem adják már ki a végleges verzióját!?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz nyisziati #105020 üzenetére
nincs mit, csodálkoztam is, hogy eddig nem jött elő.
Benne van az összes Motola, Sony, Meizu, Samsung, LG .... csengő és értesítő hang.Milyen appokat telepítenétek feltétlen egy új telefonra? Mondjuk egy top 10?
3-4 évet kihagytam a fejlődésben.biztonsági, kényelemi programok érdekelnek elősorban
+ funkcionalitásreklám, szemetelés, lassítás semmiképp nem kell
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz nyisziati #104105 üzenetére
Ez nem beszólogatás volt. Nem tudtam, hogy már benne van a korban úgyhogy én ejtettem a témát részemről. Elnézést az offolásért.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
beg
veterán
válasz nyisziati #103697 üzenetére
A választás a tied:
- Kínai gyártó belpiacos készüléke gapps nélkül.
- iBármi (az biztos nem gyűjt semmit, dehogy...)
- Erdő mélyén fakunyhó, vezetékes víz és áram nélkül (mert ugye láttunk tévét is leskelődni) madárcsicsergés, őzikék suta léptei.OFF folyam vége, vissza a droid appok medrébe
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz nyisziati #103692 üzenetére
Vagy választasz olyan gyártót, ami a 6.0 alap engedélykérő feature mellé tűzfal és startup manager appot ad. (Pl. Xiaomi, alap beállításokkal még egy widget sem tud reboot után betöltődni ha nincs meg az engedély, nagyon szorosra lehet fogni a gyeplőt)
Ne keveredj a twitter, facebook, instagram adatkezelési, felhasználókövetési leírása közelébe, mert neki fogsz állni alufóliasapkát hajtogatni és chemtrailt vadászni.
Csak simán böngészgess asztali gépen bármilyen oldalon vagy webshopon Ghostery kiegészítővel és meglátod milyen csuda tracking cookie-kat fogsz találni tucatjával/oldal.
És ezekhez nem kell elővenni a csúnya google gonosz adatlopó androidját.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
csabyka666
veterán
válasz nyisziati #102613 üzenetére
A netet természetesen WiFi-n használom, és értem is, hogy összeakad, de akkor a SoundCloud-nál miért nem akad össze? Az is WiFi-n megy, és BT hangszórón.
A TuneIn beállításaiban állítottam a pre-bufferen 15 másodpercre, de megakadt, most felhúztam a maximális 30 másodpercre, eddig jó, csak így lassabban indul a lejátszás...annyi baj legyen!
Aztán lehet igazad van, Lumia 820-on a rad.io appot használtam, de ott is voltak ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
HoTaZo
addikt
válasz nyisziati #100447 üzenetére
[OFF
"Kb. a magyar Metallica..." azért ez vitatható, de igaz, hogy Paksi bajtárs már a korai Pokolgép basszushúrokat is nyúzta. Ha magyar Mettalicázni akarunk, akkor már Tanksapka, az elismertség és a siker terén.
De ha már így osztogatjuk a linkeket, akkor hadd tegyem be ezt a kívánságkosárba. S álljunk meg egy ásónyomra 1:20-nál, hogy mi fér bele egy ilyen műfajba.Bocs', bocs', bocs', szülinapot ünneplünk és "picit" túlcsordult a nedü... OFF]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...