Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #22005 üzenetére
Nálam Safari fut (iOS).
Apple iPhone 13 (Midnight, 128 GB) ¶ Apple iPhone 6S (Space Grey, 64 GB) ¶ Mercedes Benz W124 (1987, 200D)
-
Sziasztok
Azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy az új, még nem látott hirdetéseken legyen valami jelzés (hardverapro)?
Illetve hogy több keresést lehessen elmenteni, amire email értesítést kaphatnék?Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!
-
ledgeri
nagyúr
Mindenki:
! (nem vagyok nagy mobilos
)
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM
-
Mindenek előtt nagy tisztelet a PH munkatársainak!
Szeretnék megosztani veletek egy gondolatot, illetve egy apró észrevételt, amely motoszkál bennem már egy ideje. Több, mint 14 éve (lassan 15) regisztráltam az oldalra és folyamatosan nyomon követem a PH-t, valamint a kapcsolódó oldalakat, de a jelenlegi rang és szabály rendszer alapján nincs jogom "egyéni arcképre". Lehet, hogy érdemes lenne valamilyen fizetős megoldást is bevezetni a hasonló tagok részére, mint én. (pl.: Egy kibővített prémium tagság egyéni arcképpel /felárért/, minimum 10 év regisztráció esetén.) Természetesen, a 3 évenkénti változtatás és az elbírálás maradna.Ez csupán egy ötlet, de lehetne ez egy plusz bevételi forrás is.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
-
macilaci78
nagyúr
Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés.
Kalandor: nem csak az arcképgyárosok tudnak arcképet készíteni. Tudott infó, hogy mi a formátum, méret, milyen témák tiltottak, stb. Bárki megcsinálhatja.
Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
macilaci78 #22013 üzenetére
Kalandor: nem csak az arcképgyárosok tudnak arcképet készíteni. Tudott infó, hogy mi a formátum, méret, milyen témák tiltottak, stb. Bárki megcsinálhatja.
Csak az a pár ember tud megfelelő minőséget csinálni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Kalandor #22014 üzenetére
Nem kétlem, hogy az ország legjobb grafikusait tömöríti ez a szűk és elit kör, csak hiszem, hogy vannak rajtuk kívül is páran, akik megütik a szintet. Az fura lenne, ha ezek az avatarok jelentenék a szakma csúcsát.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
macilaci78 #22015 üzenetére
Körömnyi képeket, amelyek illeszkednek 1000 másikhoz, csak ez a pár ember készít. Ha hozol még embert, aki csinál ilyeneket ingyé', akkor adok csokit
-
válasz
macilaci78 #22013 üzenetére
"Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés."
Lehet, hogy megpróbálkozom vele, de elsőre ez nem tűnik túl egyszerűnek. Vagy marad a másik lehetőség miszerint, már csak 649 db szakmai hozzászólásra van szükségem.
Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság.Ennek egy másik nézőpontja, hogy én például szívesen fizetek a prémium tagságért. Viszont nem azért, mert bármelyik prémium funkció érdekes számomra, hanem azért, hogy támogassam az oldal működését. Ez amolyan elvi dolog nálam.
A kiváltság az valóban kiváltság, csupán kérdés számomra, hogy akinek az 1000 db kommentjéből 40% nem kifejezetten "építő jellegű", abban az esetben is beszélhetünk kiváltságról?[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
-
válasz
macilaci78 #22019 üzenetére
Részemről csak egy ötlet volt a dolog. Amúgy sem aggódok, hiszen ha ~15 év alatt "össze tudtam szedni" 351 db szakmai hozzászólást, akkor a maradék 649 db már csak ~27,74 év.
(Bízom benne, hogy a szabályrendszer nem fog változni.)
-
-
Ahogy írtam, ez csupán egy ötlet volt részemről egy összekapcsolt támogatási lehetőséggel. Nem ragaszkodok hozzá foggal-körömmel. Ezért is poénkodtam el.
Egyébiránt azt gondolom, hogy akik 10-15 éve regisztráltak, nyomon követik az oldalt, azoknak is lehetne lehetőséget biztosítani az egyéni avatárra. Mivel valóban nem tudnak olyan aktívak lenni mint mások, így akár lehetne feláras prémium csomagban.
Szerintem jó néhány tag van, aki a munkája miatt nem tud online/kellően aktív lenni a komment szekcióban és nem tud olyan színvonalú logout cikket írni, ami megütné a megfelelő minőségi szintet.
Szóval köszönöm, hogy elolvastátok. Ezek voltak az észrevételeim.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
macilaci78 #22020 üzenetére
Nem merült fel bennem, hogy te nem tudod, hogy ők is önkéntesek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kalandor #22024 üzenetére
Voltaképp mindegy, hogy mennyibe kerül egy arckép, nem ettől függ a használata.
Sz.L.: a legutóbbi változással megengedőbb lett a rendszer, elvégre az őstag alatti ranggal is el lehet érni a jogosultságot, ami kevesebb hozzászólásszámot jelent, viszont hosszabb időt. Még egy-két ilyen változás, és a jelenlegi hozzászólásaid mennyisége elégendő is lehet és addigra talán a regisztrációd is elég régi lesz hozzá.
koxx: sok fórumozó van read only-ban, esetleg csak egyes topikokat követ aktívan.
Sok olyan vád, vagy vélemény van, miszerint a címlapos írások minősége elmarad attól, amire a régi motorosok emlékeznek.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
cof
veterán
Szerencsére nem lehet mindent pénzért megvenni. Szerintem van annyi topik a PH-n, hogy mindenki megtalálja a maga érdeklődési körét amivel tudja gyarapítani a hsz-eit. Nekem pl. nem is lehet egyéni mert ki voltam tiltva a fórumból? Bár én ilyenre nem is emlékszem, na mindegy annyira nem is izgat. A számlálás valóban nem működik valami hatékonyan, mert pl. ez a hsz. [link] is ugyanannyit ér mint egy "Okés, köszi.". Amúgy csomó szakmai topik van ahol 90% nem is szakmai hozzászólás, ahova én járok kb. Digi TV/Net, Vodafone... Ilyen helyeken hamar megugorható a követelmény, van akinek sikerült félisten rangot is összegyűjtenie így, pedig nem sok (semmit) szakmait tesz hozzá a témákhoz.
Zzz...
-
válasz
macilaci78 #22025 üzenetére
Nem mindegy. Térítésmentes, ezért nem megfizethető.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kalandor #22027 üzenetére
Ettől van értéke.
cof: Ha jól tudom, mindig elbírálják az egyéni arcképért folyamodót. Nyilván vannak súlyosabb és kevésbé súlyos bűnök, amit szankcionáltak, illetve gondolom, az azóta tanusított jó magaviselet is nyom valamit a latba.
A fórumozók is emberek, hibázhatnak, tanulhatnak is belőle. Vagy van egy konzekvens, határozott véleményük, ami nem teljesen vág egybe a fórum működésével és kitartanak mellette. Nem kell mindenkinek egyfelé néznie.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milwaukee M12 kabát eladó
- HP Ultrabook 14,1"FullHd IPS,core i5 8250u,8x3,4Ghz,DDR4,SSD,jó akku,
- HP Ultrabook 14,1"HD,világító billentyűzet,core i5 8250u,8x3,4Ghz,DDR4,SSD,jó akku
- Gamer PC Nvidia RTX eladó 4k monitorral / kifogástalan állapot / garanciális alkatrészek!
- Dell Ultrabook,14,1"FullHd IPS,core i7 6600u,DDR4,nVmeSSD,vil.bill,NFC,SIM,extra akku, új állapot
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest