Hirdetés
Hirdetés
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
ma Olyan problémára hívhatja fel a figyelmet, amely alvás során fel sem tűnik.
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
válasz Réthiádám #22650 üzenetére
A bejelentést megvizsgáltuk, nem láttunk okot intézkedésre. Előreutalást kérni nem tilos, előreutalni sem tilos, csak nem ajánlott! Ha ez önnek nem felel meg, keres egy önhöz közelebb eső terméket. Lekoptatásról pedig szó sem volt, mindkét jelentésére kapott választ. Az, hogy ez önnek nem tetsző, nem a mi hibánk.
-
Réthiádám
újonc
De az már az Önök hibája, hogy
a, Ezt a választ nem írták lei előbb a jelentéshez, ehelyett "Mi mindig mindent megteszünk"/"Köszönjük a bejelentést!"
b, Nem tesznek meg mindent, hogy csökkentsék a csalások számát, mint amilyen valószínűleg ez is, helyette megy a púder, meg a felelősség átruházása. Ezzel a Hardverapro meg marad olyan hírben mint amilyen "sok ott a bidámbidám"
na pá, nem köszönve a választ: -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Réthiádám #22652 üzenetére
a. Nem szó szerint ezt, de megfelelő választ kapott a jelentésre.
b. Mindent megteszünk, valószínűleg sokkal többet is mint bármely más oldal, például az ön klónregisztrációját is percek alatt kitiltottuk, ami szabályzatunk szerint tilos.
Az első hozzászólást pedig töröltem, mert bizonyíték nélkül próbál lejáratni benne egy eladót, minden bizonnyal a sikertelen vásárlása miatti sértődöttség okán.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
-
Réthiádám
újonc
Lejáratni, igen semmi más célom nincs biztos.
MINDEN hirdetéshez ki van írva vastagbetűvel szedve, hogy SOHA NE UTALJ ELŐRE. Az eladó képtelen arra a kompromisszumra egy vidéki faluból, miszerint berakja az egyébként falujában is megtalálható csomagküldő dobozok egyikébe a terméket, így a mind a ketten biztosítva lennénk, ehelyett megy a ködösítés, hogy bocs tesa ez nem fog menni.
Bárhol máshol megtudom venni a terméket, nem erről szól a történet, hogy a sikertelen tranzakciómat itt akarom megbosszulni : D.Igen azt láttam, hogy komondor módjára csaptatok le a másik regisztrációmra, az megy látom. Annyi volt vele a célom, hogy ne az igazi nevem szerepeljen itt.
Itt a bónusz kérdés: Mi oka lehet az eladónak nem belerakni egy Foxpost automatába a csomagot - miután megbeszéltük hogy fedezem a postaköltséget - ami garantálja, hogy csak akkor akkor tudom kivenni package-t ha már kifizettem?Fuh
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Réthiádám #22654 üzenetére
Jogában áll kötni az ebet a karóhoz, legfeljebb így nehezebben talál rá vevőt, de ez legyen az ő baja. Ha feladja előre fizetés nélkül, akkor viszont ő is kockázatot vállal azzal, hogy esetleg nem veszik majd át a csomagot, mert közben találtak máshol olcsóbban, vagy épp akkor nincs pénze rá a vevőnek. Erre lehet megoldás előre elkérni az oda és a vissza posta árát, de jelen esetben, tekintve, hogy 5000Ft-os termékről van szó, az majdnem a teljes összeg lenne.
-
Réthiádám
újonc
A jelenlegi rendszerben levő hiatusok melletti érvelések legitimek a rendszer szempontjából, viszont nem helyesek.
Köszönöm a normális választ. -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, 4500 Ft-os kütyünél futottam olyan eladóba, akinek az utánvétes Foxpost/MPL akármi nem működik, mert "ő nem webáruház". Hivatkoztam arra, hogy nekem is rizikó van benne, miszerint kifizetem, ajtó kinyílik, majd a dobozban egy féltégla található, nem a goodie, amit meg akarnék tőle venni, ergo tekintettel az értékeléseinkre, legyen már ez a vita 1:1 és csináljuk utánvéttel, ahogy egy döntetlen esetében is valami default szabály, akármi mentén eldöntjük az érvelési meccset.
Katasztrófa, hogy a ph ajánlása ellenére ez az előre utalás még mindig elvárt dolog.
Neki 26 pozitív, nekem 80-akármennyi, 0-0 negatív.Lehet ezzel kezdeni valamit ? Például lehetne egy olyan tartós, nem megváltoztatható szöveget minden hirdetésbe beletenni, ami definiálja a játékszabályokat tisztán és világosan minden hirdetés alján, hogy "eladó előre utalást nem fogad el", illetve aki a hirdetésébe beleteszi, hogy utánvét (posta, automata esetén) kizárt, annak a hirdetése eleve törölve legyen ?
Ez teljesen nonszensz és továbbra is probléma sztem.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
MODERÁTOR
-
ekkold
őstag
válasz Dißnäëß #22658 üzenetére
Attól még, hogy neked csak utánvétel felel(ne) meg egy eladó termék, de az eladó nem küldi el úgy, nem kellene törölni a hirdetést, mert lehet, hogy más valaki simán elmegy érte mondjuk személyesen - mert neki közel van. Az is lehet, hogy mondjuk valaki már ismeri az eladót, esetleg vásárolt már tőle máskor is, megbízhatónak tartja, ezért számára nem okoz problémát az előre utalás sem.
Ha az ilyen hirdetéseket töröltetni akarnád, az kicsit olyan hozzáállás, hogy "ha nem lehet valami az enyém, akkor másé se legyen..." ami azért eléggé nem szép dolog.https://www.hobbielektronika.hu/apro/index.php?u=1574
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Viktor0610 #22659 üzenetére
Értem, levehető nyugodtan szerintem a ph-s előre ne utalj figyelmeztetés, csak zavaró.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
gyulaszu
senior tag
Az lenne a javaslatom, hogy hirdetés feladás során legyen ott egy "Előnézet" opció. Ha valaki erre kattintana, akkor a háttérben lefutna minden script, ami ellenőrzi az összes kötelező mező helyes kitöltését. Ha minden rendben van, akkor pedig megjelenne az a nézet, amit később egy néző is látni fog. Itt pedig lehetne egy "hirdetés feladás" gomb.
gyulaszu
-
k.krisz56
újonc
Sziasztok, úgy gondolom, Hardveraprón eladásnál a márkákhoz bekerülhetne a "BlitzWolf".
-
-
Gardaai
senior tag
Nem lehetne hardverapro-n a rendezés URL paraméterként (is)? Így ha tovább küldök egy keresés-t kitöltve, a termékek mindig az alap 50 db + frissítettek rendezéssel kerülnek listázásra.
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
janeszgol
félisten
Két javaslatom lenne.
1, úgy vettem észre, hogy a 2FA csak két eszközre tárolódik le (1 hónapig ne kérje). Ha ez igaz, nem lehetne ezt a számot 4-5 eszközre megemelni?2, A politikai topikot csak regisztrált és belépett felhasználók olvashatják. Ezt szigorítanám. Legyen minimum rang, mégpedig ebből a háromból kerüljön ki:
250 tag 180 nap
500 aktív tag 1 év
1000 senior tag 2 évEz nem egy ember ellen szól, hanem azért, hogy ha valami kormányközeli regisztrálna és adatokat gyűjtene onnan. Sajnos most ilyen világot élünk.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz janeszgol #22667 üzenetére
1. Ezt majd lezso6 megcáfolja vagy megerősíti, de szerintem ilyen korlátozás nincs.
2. Na az szép lenne, ha politikai hovatartozás, pártszimpátia alapján szelektálnánk, hogy ki látogathatja, és ki nem, a poltopikot. Ilyen nincs, és nem is lesz. Egyébiránt meg biztos lehetsz benne, hogy a régi tagok közt is akad kormánypárti szavazó, szóval ez nem oldaná meg a problémádat. Ha félnivalód van, akkor tartsd meg az inkognitódat, vagy egyszerűen maradj távol a topiktól.
-
Bandit21
addikt
Úgy látom volt már téma de hátha. Mától valamiért mobilom a fórum olvashatatlanul kis betűméretre váltott. Kisegítő lehetőségek közt a böngészőbe, telefon beállítások közt is hiába veszem nagyobbra. A cikkel jó nagy betűkkel jönnek a fórum katasztrófa. Kb harmada az olvasható méretek.
Ezzel mit lehet kezdeni? Android és Chrome.
Szerk próbáltam mobil , tablet reszponziv mindenfélét a nézetek közül.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
janeszgol
félisten
válasz Intruder2k5 #22668 üzenetére
Félreértetted a kettes pontom. Teljesen másról írtam.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Intruder2k5 #22671 üzenetére
Igen. Akkor mégis egyet beszélünk. Ma a lehallgatások korát éljük.
Aki a rang felett van, az természetesen egészen nyugodtan írjon bele, olvasson bele politikai szimpátiától függetlenül!
De ez a minimum rang ne legyen jelölve sehol.Én ezt gondoltam még problémának.
-
Bandit21
addikt
Nekem eddig egy oldalfrissítés megoldotta és szép nagy betűkkel láttam mindent.
Amikor írtam azóta viszont bármit csinálok nem segít.
Egy régi mi 11 lite 5g telefonom van bar a Chrome gondolom frissül ettől függetlenül.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
C64
őstag
Sziasztok. Észrevettem, hogy keresésnél nem lehet választani hogy új vagy használt terméket keressen. Sztem ez hasznos opció lenne...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Sanyi.mTs
addikt
Hardveraprón egy új hirdetésen meddig van fent a "FRISS" jelzés?
Lehetne esetleg ezekre is egy pipálható szűrő?
-
k.krisz56
újonc
Bekerülhetne az "esperanza" eladásnál, mint márka.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Ide jöhetne egy Egyéb kategória, pont az igazán retro socketek maradtak ki, Socket 3, 5, 7, Slot 1, Slot A, és az ezeknél régebbi lapokat sincs hová tenni.
-
Bandit21
addikt
Olyat nem lehetne beállítani (ha van már bocs) hogy mail értesítést kapjunk ha új teszt jön ki (esetleg választható kategóriákkal)? Téma hsz-el működik.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Bandit21 #22685 üzenetére
Ez a böngészőben kapcsolja be az értesítéseket, ha nem tiltottad le azokat.
Ha "beakad", az bug lehet. Jelentsd itt: Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon.Xiaomi 13T
-
Bandit21
addikt
válasz Viktor0610 #22686 üzenetére
Csak mobilarena-hozza, prohardver nem (lehet arra régen már klikkeltem egyszer, hogy köszi nem?)
Ok, szólok. A cikket hagyja tovább olvasni, akár lapozni is, de a felső sáv (üzenetek, kereső, profil) az élettelen lesz tőle.
Akkor nem az én ötletem megvalósulását látom épp.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
MODERÁTOR
-
welldone750
csendes tag
Lehet, hogy ide ez OFF, 12+ év alatt nem volt szükségem rá, most meg nem találom hol tehetek fel kérdést, konkrét esetben most a hardverapro.hu kapcsán nem értek valamit.
Ha egy hirdetést a feladó töröl, mi történik? Mit lát a mezei látogató, vagy közülük akár egy vevő jelölt?
Eddig azt hittem, a hirdetés "törölve" státuszt,. ennek megfelelő küllemmel és funkciókkal jelenik meg.
Miért tűnik szokatlannak, és amúgy bénának is, hogy 404-es hibát.jelez az egyik percben még aktív hirdetés url-jén egyik pillanatról a másikra? És azóta is, hirdetés sehol, a róla folytatott beszélgetésben ott a link, a böngészőmben az előzményekben ott a link....
És akkor ki a link?:
(nem szorosan a tárgyhoz tartozik, de az illető a lehető legköcsögebb és értelmetlenebb kibaszást követte el -.a megbeszélt lebonyolítás előtt közvetlenül már nem volt elérhető, illetve amikor már a helyszinen voltam, kinyomott. Oké, hogy nekem volt ott más dolgom is, se fenn, se ki nem akadtan, mondjuk én voltam életemben nagyon link, és pofátlanul visszaélő mások türelmével - de ekkora senkiházi undormány nem voltam sosem.
KOMOLYAN, HA NEM TŰNIK EL EKÖZBEN A HIRDETÉSE, AZT GONDOLTAM VOLNA, HOGY TÖRTÉNT VALAMI, KÖZBEJÖTT VAGY TRAGIKUS...
Fúj. Szóval hol a hirdetése? -
válasz welldone750 #22689 üzenetére
Kérlek add meg a linket.
-
válasz welldone750 #22689 üzenetére
Ez egy speciális, ritka eset, de meg lesz oldva ez is.
Most átállítottam archívra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen