Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

SafeInCloud jelszókezelő appal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nektek jól működik az automatikus kiegészítés böngészőben? Én Brave böngészőt használok és nem igazán akar jól működni. Korábban is használtam, prémiumom van, de eddig a Brave jelszókezelőjét használtam a kevésbé fontos jelszavak tárolására. A fontosak mentek a SafeInCloudba. Arra gondoltam, hogy minden átviszek a Brave-ből a SiC-be. A jelszavak importja megvolt, Windowson minden jól működik, viszont Androidon nem okés. Ha egy oldalhoz 2 vagy több bejelentkezési adatom is van (Pl. Édesanyámnak én diktálom a villanyt, gázt, stb.), akkor ezeknél az oldalaknál nem ajánlja fel, hogy melyik adattal jelentkezzen be, hanem egyből beírja az Édesanyám adatait és nem is tudok választani mást. De olyan gondom is van, hogy egyes oldalaknál nem ad fel semmilyen bejelentkezési javaslatot (pl. szerencsejáték oldalán vagy a céges bejelentkezésnél), annak ellenére, hogy van elmentve account. Én csinálok el valamit vagy ez az automatikus kiegészítés ilyen és ennyit tud?

Új hozzászólás Aktív témák