Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Hátha van valakinek friss élménye
Adott egy Legacy kód, semmi navigation component, sőt java kód...
Egyik fragmentről navigálok másikra, add és replace-el van lehetőségem rá. Replace ugye az előző fragmentet megsemmisíti, míg az add nem, ami nekem kell is. Tele van az elsg fragment observable-val, ami sajnos a view-t is összepakolja szerintem. Tehát, ha replace-t használom, akkor lefutnak, és emiatt "villog" a screen, de itt ugye lefut az onResume is, ami szintén kell.
Szóval, ha jól rémlik, nincs olyan megoldás, hogy onResume lefusson, de az onCreate + onCreate view ne, igaz?
2 dologra gondoltam, de egyik se jó, első, hogy az observable-k valami single event szerűséggel térnek vissza, ezáltal nem lesznek triggerelve ha újra felíratkozok rá. A másik meg, hogy valami callback szerűséggel megtudom, hogy a 2. Fragmentről, visszamentünk az előbbire viszont ezt sem érzem túl jónak..
Esetleg van valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- PlayStation 5
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest