- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A kártya beállítása után kért egy budget-et tőlem, és ha annak elérem az 50-90-100%-át, akkor minden project owner-nek küld email-t (ezt még nem sikerült kipróbálni, nem vagyok még 50%-nál sem). Ezek alapján ha gáz van, akkor egy gyors leállítás - megjavítás jó lehet ilyen helyzetben, főleg a fejlesztés során nyilván.
Firestore-ban collection-ök vannak (bár igaz, ezek ~ táblák). Az adatbázis - backend rész annyira nem az én műfajom, de igen, természetesen ez is megoldható benne (és ez a jó megoldás szerintem is). A "kapcsolótábla" tartalma (helyessége) viszont tőled függ, ha te rossz id-t írsz bele az userid "oszlopba" az egyik rendelésnél, akkor nem fog szólni neked senki... legalábbis én nem tudok róla, hogy itt lehetne ilyen kényszereket létrehozni.
Alapvetően szerintem nyugodtan gondolhatsz a firestore-ra úgy, mint egy sql adatbázis, max az ilyen dolgokat, mint a kényszerek, neked kell implementálnod (-> firebase functions részben ezt elég jól el tudod intézni). Ez sem egy vészes dolog, sima nodejs-ben megy az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest