Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Crossplatformban annyira nem vagyok otthon*, annyit tudok, hogy pl Xamarinban lehet csinálni ilyet (C# nyelv, Visual Studio környezet) - ezt én réges régen elkezdtem, de nagyon nem jött be. Azóta jött pár új dolog, a React az JavaScript-tel tudja ugyanezt, számomra a legújabb versenyző pedig a Flutter - ez Dart-tal megy, mindössze ennyit tudok róla.
Játékokhoz ajánlottnak mondanám a Unity-t és az Unreal-t, mindkettő crossplatform. Előbbit kicsit egyszerűbbnek mondják.
Talán ez átment, de egyelőre nem vagyok a crossplatform híve - inkább a natív appfejlesztés jött be eddig. Ha natívban gondolkozol, akkor azt tudnod kell, hogy iOS appok fejlesztéséhez kell egy mac (bármilyen), esetleg hackintosh. Crossplatform appokkal (amiket feljebb írtam), ez kikerülhető, ez a legnagyobb előnyük (számomra). Ezzel együtt tervezek "crossplatformul" megtanulni, Xamarin + Unity mindenképp

Ha van kérdésed jöhet ide is vagy privátba, ahogy könnyebb
* (Androidra Windows / Mac + Android Studio + Java-t, iOS-re Mac + XCode + Swift-et használok legszívesebben)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest