- Androidos tablet topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Crossplatformban annyira nem vagyok otthon*, annyit tudok, hogy pl Xamarinban lehet csinálni ilyet (C# nyelv, Visual Studio környezet) - ezt én réges régen elkezdtem, de nagyon nem jött be. Azóta jött pár új dolog, a React az JavaScript-tel tudja ugyanezt, számomra a legújabb versenyző pedig a Flutter - ez Dart-tal megy, mindössze ennyit tudok róla.
Játékokhoz ajánlottnak mondanám a Unity-t és az Unreal-t, mindkettő crossplatform. Előbbit kicsit egyszerűbbnek mondják.
Talán ez átment, de egyelőre nem vagyok a crossplatform híve - inkább a natív appfejlesztés jött be eddig. Ha natívban gondolkozol, akkor azt tudnod kell, hogy iOS appok fejlesztéséhez kell egy mac (bármilyen), esetleg hackintosh. Crossplatform appokkal (amiket feljebb írtam), ez kikerülhető, ez a legnagyobb előnyük (számomra). Ezzel együtt tervezek "crossplatformul" megtanulni, Xamarin + Unity mindenképp

Ha van kérdésed jöhet ide is vagy privátba, ahogy könnyebb
* (Androidra Windows / Mac + Android Studio + Java-t, iOS-re Mac + XCode + Swift-et használok legszívesebben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Ford topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest