Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Erről lehet, hogy érdemes egy kicsit beszélgetni, mert nem találtam jó megoldást.
Az assets meg a res az vili. Csakhogy azokban az adatokban nem lehet ugrálni, csak folyamatos beolvasást találtam.
Ha menet közben készül az adat, arra jó az sqlite.
De mi van akkor, ha van egy aránylag nagy (és kész) adatbázisom, amit bővítenem kell időnként?
Most pl. pont egy szótár, százezer feletti szócikkel?
Erre találtam legjobbnak az sd-n való tárolást, kétségtelen, ki lehet venni, meg egyéb problémák is felléphetnek, amire figyelni kell.
De ha van egyéb megoldásra ötlet, annak nagyon örülnék! (Dupla tárolás, pl. asset-ből beolvasni, kizárva uis. legfontosabb, hogy azonnal reagáljon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest