Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Ilyenre nyílván az sd kell, ha utólag kell letöltögetni.
"Csakhogy azokban az adatokban nem lehet ugrálni, csak folyamatos beolvasást találtam."
Az assets meg a res mappát az emulátor sebességéhez hoztam fel, hogyha tele van adattal akkor az lassú (pl. játékfejlesztés, vagy sok beépített képpel operáló program)."Dupla tárolás, pl. asset-ből beolvasni, kizárva uis. legfontosabb, hogy azonnal reagáljon.)"
Ezt most nem értem. Az assetsbe rakott cuccok a belső memóriába települnek az apkval együtt, gyorsabb onnan beolvasni, mint az sdről. Viszont módosítani nem tudod, nem is arra van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest