Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Sziasztok új vagyok itt és zöldfülű, illetve amatőr.
Nem igazán találtam teljes megoldást, csak részmegoldásokat.
Bárki foglalkozott-e behatóbban az alarmanagerrel?
Több problémám is van.
1. valódi eszközön az alap textclock widget valószínűleg mélyalvás után az "elavult" Settings.System.NEXT_ALARM_FORMATTED-el lekérve 0:00 jelenít meg (saját laucher home, fő activity). haegnyitom a deskclockot kibe kapcsolom az ébresztést akkor megint jól működik a következő (valószínűleg) mélyalvásig. (Android 7. )
2. mivel gondoltam ne az elavult lekérdezést használjam, ezért az alarmclockinfos megoldást is kipróbáltam. nos ott valamiért mindig ugya naz az érték jön vissza de teljesen furcsa (pl. de. 9:47). Először időzónára gondoltam de nincs beállítva XX:47-es ébresztő csak pl. 8:30. Nem hiszem,hogy a visszatérő long formázása a gond mert ha változtatom az ébresztő idejét a visszatérő érték nem változik. Ezzel kapcsolatban olyasmit találtam, hogy az alarmmanager nem csak desktopclock riasztását kérdezi le hanem mindenféle riasztást, de a megoldást ott sem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest