Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom, hol kezdjem, szóval csak úgy belevágok a mondandómba:
Egy ideje már nagyon kering a fejemben, hogy kéne csinálni egy felületet Androidra, ami nem csak egy szimpla launcher lenne, hanem a rendszer viselkedését is átszabná (pl. teljesen szakítana a gombokkal valamint a megszokott állapotsáv sem létezne benne) illetve rendszerappokkal is kiegészülne, úgy, mint tárcsázó, billentyűzet, fájlkezelő, stb.
Maga a dizájn és a működés már megvan fejben, mi hogy nézne ki és mi hogy működne.
A gond csak az, hogy rettenetesen noob vagyok a programozáshoz, és igazából halvány elképzelésem sincs, hogyan kezdjek az egészbe, hogy megértsem az egész dolog működését.
Egy egyszerű példa: azt pl rendszer szinten meg szeretném oldani, hogy ha a képernyő jobb széléről balra swipe-olok, akkor a háttérbe kerüljön az app. Ehhez hozzá jönne az a tény, hogy a launcher rendelkezne egy saját alkalmazás váltó felülettel, ami a home screenből egy balról jobbra történő swipe-pal jönne elő.
Nem tudom, ez így mennyire érhető de ez csak egy dolog lenne ami most így eszembe jutott a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest