Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• usbee

veterán

Sziasztok!

Nem tudom, hol kezdjem, szóval csak úgy belevágok a mondandómba:
    Egy ideje már nagyon kering a fejemben, hogy kéne csinálni egy felületet Androidra, ami nem csak egy szimpla launcher lenne, hanem a rendszer viselkedését is átszabná (pl. teljesen szakítana a gombokkal valamint a megszokott állapotsáv sem létezne benne) illetve rendszerappokkal is kiegészülne, úgy, mint tárcsázó, billentyűzet, fájlkezelő, stb.
    Maga a dizájn és a működés már megvan fejben, mi hogy nézne ki és mi hogy működne.
    A gond csak az, hogy rettenetesen noob vagyok a programozáshoz, és igazából halvány elképzelésem sincs, hogyan kezdjek az egészbe, hogy megértsem az egész dolog működését. :B

Egy egyszerű példa: azt pl rendszer szinten meg szeretném oldani, hogy ha a képernyő jobb széléről balra swipe-olok, akkor a háttérbe kerüljön az app. Ehhez hozzá jönne az a tény, hogy a launcher rendelkezne egy saját alkalmazás váltó felülettel, ami a home screenből egy balról jobbra történő swipe-pal jönne elő.
    Nem tudom, ez így mennyire érhető de ez csak egy dolog lenne ami most így eszembe jutott a sok közül. :D

Új hozzászólás Aktív témák