Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom, hol kezdjem, szóval csak úgy belevágok a mondandómba:
Egy ideje már nagyon kering a fejemben, hogy kéne csinálni egy felületet Androidra, ami nem csak egy szimpla launcher lenne, hanem a rendszer viselkedését is átszabná (pl. teljesen szakítana a gombokkal valamint a megszokott állapotsáv sem létezne benne) illetve rendszerappokkal is kiegészülne, úgy, mint tárcsázó, billentyűzet, fájlkezelő, stb.
Maga a dizájn és a működés már megvan fejben, mi hogy nézne ki és mi hogy működne.
A gond csak az, hogy rettenetesen noob vagyok a programozáshoz, és igazából halvány elképzelésem sincs, hogyan kezdjek az egészbe, hogy megértsem az egész dolog működését.
Egy egyszerű példa: azt pl rendszer szinten meg szeretném oldani, hogy ha a képernyő jobb széléről balra swipe-olok, akkor a háttérbe kerüljön az app. Ehhez hozzá jönne az a tény, hogy a launcher rendelkezne egy saját alkalmazás váltó felülettel, ami a home screenből egy balról jobbra történő swipe-pal jönne elő.
Nem tudom, ez így mennyire érhető de ez csak egy dolog lenne ami most így eszembe jutott a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Gyúrósok ide!
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest