Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikesgabor

aktív tag

Sziasztok.
    Nagy problémám van.Az S3 topicjában már feltettem a kérdést,de ma láttam,hogy inkább ide aktuális.

[Ebbe] a rom-ba kellene beletenni az [ebben] a rom-ban lévő kamera alkalmazást.

Az ok egyszerű az archidroiddal baromira jól fut a telefon,nem merül gyors,nem szaggat,sok memória,szép.
    5.1.1 sony kinézetű rendszer.Rengeteg beállítási lehetőséggel(pl olyanok is mint a visszajelző led színei (nem is tudtam,hogy szinte akármilyen színt ki tud adni),vagy a dpi érték.Rengeteg minden.Hátrány google kamera :(

Az m-d-4 nek is vannak jó tulajdonságai,de nem stabil a rendszer.

Viszont a kamera alkalmazás zseniális.Nem tudok még egy alkalmazást ami jobban működne az S3-on.
    Gyakorlatilag a note kamera átdolgozott változata. Tudjátok a slow-motionos.
    Gyönyörű fényképek,sokkal részletesebbek mint a gyári alkalmazással.Jó a sorozatfelvétel,hdr kimagasló,iszonyat király.
    A videónál meg még jobb a helyzet.
    Az is részletesebb és a hangfelvétel is tisztább és nincs olyan doboz hangja.
    Ami viszont iszonytos az a képstabilizátor.
    Én nem tudom,hogy mit csinált vele a srác sokkal-sokkal jobban működik a gyárinál.
    Egy kézzel tartva sétálva alig szinte nem is látszik a felvételen semmi remegés.

Szóval király,de ahogy fel próbálom rakni az archidroidra vagy csak azt írja ki,hogy a kamera alkalmazás leállt,vagy ha jobban belenyúlok lefagy és el sem indul.Úgy kell a CWM-ből újraéleszteni.

Szóval baromira hálás lennék,ha tudna valami zseni segíteni,mert baromira elakadtam.
    Minden hozzászólást szívesen várok!

Új hozzászólás Aktív témák