- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, ne egy hétköznapi billentyűzetre gondolj. Valójában akivel terveztük/teszteltük könyveket ír rajta több nyelven. Az eredetileg gigantikusnak gondolt határértékek a keze között akadállyá váltak: jelenleg 10 (külön keskeny és széles) layout a teszt, akár több, mint 1000 tényleges billentyűvel.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy egyetlen billentyű leírásához akár 20 token is kellhet; ill. hogy ez legalább 2500 objektum; ráadásul egy igen részletes log is tartozik hozzá - akkor már nem is olyan sok az az idő. De az oroszlánrészét az objektumok veszik el, meg persze GC is dolgozik közben - a log tanúsága szerint.Mindegy, három próbálkozáson keresztül jutottunk ide, és ez jónak tűnik: nagyon gyorsan és könnyen módosítható, és mindent tud, amit szeretnénk. No persze, az okostelefon elgondolásba ez a (mondjuk log nélkül talán) 10 másodperc már nem fér bele, tegyük hozzá a három sem. Ezért szeretném pontosan ezt: szétválasztani a kettőt. Akár install során legyártja a szükséges adatokat, aztán a mentés meg a töltés már nem sok idő.
A Broadcast ötleten is gondolkodtam (ez jó, hogy példa is van hozzá), de az egyik előző elgondolásban az előző karakter átírását a DELETE majd ÚJKARAKTER elküldésével oldottam meg. legnagyobb meglepetésemre teljesen összekeveredett a sorrend, az elküldött értékek nem ugyanabban a sorrendben érkeztek meg. (A doksi csak arra hívja fel a figyelmet, hogy ez ún. IPC - vagyis nagyon lassú. De keveredésről nem volt szó.) Megoldható persze, egy blokkban kell a kettőt (néha többet) elküldeni. Épp csak attól tartottam, hogy a Broadcast még tovább rontja ezt az időt - talán az editor kellene a receiver legyen, de ez persze nem realitás.
Ebben a Broadcast megoldásban elmélyedek, mennyire nehéz bele-aplikálni. (Loadernél használtam, ott nagyon jó volt)
Még egy kiegészítés:
Amúgy a Broadcast megoldás is singletonnal operál a példában (ami gyári); no ezt csak azért írom, hogy csak azért betenni, hogy egy másik singleton-szerű megoldást kiváltson, lehet h. felesleges.Szerintem kipróbálom mind a hármat (referncia átadása - service elérése singletonként - broadcast; aztán meglátom, mennyire idő/helyigényes és mennyire dönti romba a kód szépségét

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest