- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Már több napja próbálok megoldást találni egy problémámra, de nem sikerül. Sok ötletet kipróbáltam és nem vagyok előrébb, ezért bátorkodom itt feltenni a kérdést, hátha van itt egy widget guru.Tehát van egy widget-em, amelynek csupán naponta kell adatfrissítést végeznie, amúgy egy napig állandó a tartalma. Normális helyzetben működik is, éjfél után szépen frissít automatikusan (egy AlarmManagert állítottam éjfélre). Azonban ha megváltozik a rendszerdátum (pl. a felhasználó átállítja), akkor is frissíteni kellene. Ez meg is történik (ráadásul elég gyorsan), ha ELŐRE állítom a dátumot, viszont nem történik meg, ha HÁTRAFELÉ állítom a dátumot. Ez számomra érthetetlen. TIME_SET, DATE_CHANGED eseményekre természetesen fel van készítve, ezért is működik előrefelé, de kísérleteztem másféle eseményekkel is. Ezen események neve is oda-vissza működést sejtet, semmi nem utal az egyirányúságra. Ez egy Android
featurebug lenne?
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...Amúgy a Google-val keresgélve úgy látom hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, de a válaszoknak látszó reagálásokban semmi új nincs, a dátumot hátrafelé állítva nálam nem működnek, és a kérdező sem írta ezt vissza.
Ha valaki sikeresen túljutott egy ilyen probléma megoldásán, megköszönném a segítségét.Előre is köszi. vz12
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Cudy routerek
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...