Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Már több napja próbálok megoldást találni egy problémámra, de nem sikerül. Sok ötletet kipróbáltam és nem vagyok előrébb, ezért bátorkodom itt feltenni a kérdést, hátha van itt egy widget guru.Tehát van egy widget-em, amelynek csupán naponta kell adatfrissítést végeznie, amúgy egy napig állandó a tartalma. Normális helyzetben működik is, éjfél után szépen frissít automatikusan (egy AlarmManagert állítottam éjfélre). Azonban ha megváltozik a rendszerdátum (pl. a felhasználó átállítja), akkor is frissíteni kellene. Ez meg is történik (ráadásul elég gyorsan), ha ELŐRE állítom a dátumot, viszont nem történik meg, ha HÁTRAFELÉ állítom a dátumot. Ez számomra érthetetlen. TIME_SET, DATE_CHANGED eseményekre természetesen fel van készítve, ezért is működik előrefelé, de kísérleteztem másféle eseményekkel is. Ezen események neve is oda-vissza működést sejtet, semmi nem utal az egyirányúságra. Ez egy Android
featurebug lenne?
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...Amúgy a Google-val keresgélve úgy látom hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, de a válaszoknak látszó reagálásokban semmi új nincs, a dátumot hátrafelé állítva nálam nem működnek, és a kérdező sem írta ezt vissza.
Ha valaki sikeresen túljutott egy ilyen probléma megoldásán, megköszönném a segítségét.Előre is köszi. vz12
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...