Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Bocs, de valahol teljesen elvesztettem a fonalat... Hogyhogy nem tartozik adat egy id-hez, amit viszont ismersz?
Szerintem (de nyugodtan szóljon bele adatbázis-tudós is):
Van a könyvek/képek tábla (ami kezdetben üres), és van az írók/tekercsek tábla, ami szintén üres.
Azt kell megoldanod, hogy fel tudj vinni egy KÉPET, ami hivatkozik egy tekercsre. Mivel ezt nem az _id alapján, hanem listából választod ki, nem tudsz "üres" _id-t hozzárendelni (az ugyanis meg sem jelenik a listában); legfeljebb azt tudod jelezni, hogy NINCS hozzárendelve tekercs (már ha ez megengedett)
És persze kell egy "űrlap", ahol a tekercseket viszed fel.Én a helyedben először gyártanék egy felületet csak a képek táblához. Aztán ugyanezt kibővíteném egy független tekercsek táblával. Amikor ez kész, akkor megpróbálnám kiegészíteni azzal, hogy a képek listájában megjelennek a tekercsek, ill. a képek űrlapján is ki lehessen választani egy tekercset. Közben adni fogja magát, hogy miként kényelmes elrendezni, listákkal, tabokkal, fragmentekkel...
Mindenkitől bocs, hogy ennyit dumálok, de pont ugyanezen vergődtem végig, és pontosan tudom, hogy nem egyszerű. Mindenesetre fentebb már megosztottam a kódot, ahol én tartok; szerintem azért is érdemes kipróbálni (mármint a kész programot használni), mert gyorsan kiderül, hogy hol vannak azok a részek, ahol megbicsaklik az egész felület. Eredetileg én sem gondoltam egy csomó mindenre, ez csak a fejlesztés során fog kiderülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Újszerű állapot/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest