Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Bocs, de valahol teljesen elvesztettem a fonalat... Hogyhogy nem tartozik adat egy id-hez, amit viszont ismersz?
Szerintem (de nyugodtan szóljon bele adatbázis-tudós is):
Van a könyvek/képek tábla (ami kezdetben üres), és van az írók/tekercsek tábla, ami szintén üres.
Azt kell megoldanod, hogy fel tudj vinni egy KÉPET, ami hivatkozik egy tekercsre. Mivel ezt nem az _id alapján, hanem listából választod ki, nem tudsz "üres" _id-t hozzárendelni (az ugyanis meg sem jelenik a listában); legfeljebb azt tudod jelezni, hogy NINCS hozzárendelve tekercs (már ha ez megengedett)
És persze kell egy "űrlap", ahol a tekercseket viszed fel.Én a helyedben először gyártanék egy felületet csak a képek táblához. Aztán ugyanezt kibővíteném egy független tekercsek táblával. Amikor ez kész, akkor megpróbálnám kiegészíteni azzal, hogy a képek listájában megjelennek a tekercsek, ill. a képek űrlapján is ki lehessen választani egy tekercset. Közben adni fogja magát, hogy miként kényelmes elrendezni, listákkal, tabokkal, fragmentekkel...
Mindenkitől bocs, hogy ennyit dumálok, de pont ugyanezen vergődtem végig, és pontosan tudom, hogy nem egyszerű. Mindenesetre fentebb már megosztottam a kódot, ahol én tartok; szerintem azért is érdemes kipróbálni (mármint a kész programot használni), mert gyorsan kiderül, hogy hol vannak azok a részek, ahol megbicsaklik az egész felület. Eredetileg én sem gondoltam egy csomó mindenre, ez csak a fejlesztés során fog kiderülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest