Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen processzort vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Én ezt egy cseppet átgondolnám.
Csak a saját elgondolásomat tudom közreadni. A tekercs/kép párosnál nekem az író/könyv jobban kézreáll, de ez tetszőlegesen behelyettesíthető...
Tehát:
Van az ÍRÓK tábla (vagy TEKERCS), ami nem hivatkozik senkire.
Van a KÖNYVEK tábla (vagy KÉPEK), ami hivatkozik EGYETLEN ÍRÓRA (vagy EGYETLEN TEKERCSRE)Ha ez utóbbit listában akarod megjeleníteni, akkor JOIN táblát érdemes használni, hogy lásd a könyv íróját vagy a kép tekercsét is egyúttal. Technikailag javaslom, hogy kiválasztásnál mindig egy új, részleteket mutató Fragmentet hozz létre. Ezt a Backstackra rakhatod, és akkor könnyű visszaugrani a listához. Egy másik elem kiválasztása nem ennek a Fragment-példánynak a mezőit változtatja, hanem létrehoz egy újat.
((Nehéz lesz megoldani egyébként az ÍRÓ (TEKERCS) kiválasztását innen - de nem lehetelen, csak dolgozni kell vele.)) A másik buktató a fragmentek egymás melletti/feletti megjelenítése, de az sem lehetetlen.Amikor viszont az ÍRÓK/TEKERCSEK listában vagy, akkor lehet, hogy szeretnéd megnézni, hogy mely könyveket írta/képeket tartalmazza. Na, ebben az esetben kell a KÖNYVEK/KÉPEK listát úgy megjeleníteni, hogy szűkítjük a listát a megfelelő íróra/tekercsre.
Hozzáteszem, hogy úgy tapasztaltam, majdnem minden megoldható az sqlite szintjén is, vagy a program szintjén is. Ha univerzáslis megoldásra van szükség, akkor szerintem az sqlite kihasználása gyorsabb, áttekinthetőbb, biztonságosabb; míg speciális esetekben (pl. statikus adathalmaz, speciális - ékezetes - keresések) érdemes/szükséges kódot írni, ami néha!! gyorsabb lehet.
Amúgy én pont ezen küzdöttem végig magam, nem minden pontja volt egyszerű, hibátlan és magától értetődő, de már egész jól működik. Szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- iPhone topik
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest