Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Kicsit szégyenlem, hogy mindig én kérdezek; valószínű egy picit nagyobb fába vágtam a szekercét, mint gondoltam...

Van két adatbázis-táblám. Db1 egyik mezője (egy long id érték) hivatkozik Db2 egy elemére. Amikor Db1 űrlapját jelenítem meg, akkor természetesen nem a long érték, hanem a Db2-ben hivatkozott elem szöveges részei kerülnek kiírásra. Ez szerencsére eddig elég jól működik.A kérdésem a következő: létre tudnék-e hozni olyan custom TextView-t vagy akár speciális osztályt, amelyik KÖVETI a hivatkozás megváltozását. Vagyis, ha a long id megváltozik, akkor frissíti a hozzá tartozó szöveges értékeket is (kikeresi az új értéket az adatbázisból). ÉS mindezt valahogy úgy, hogy a Fragment (amiben az űrlap elhelyezkedik) újraindításait is átvészelje.
Bocsánat, ha homályos egy kicsit a kérdésem. Bevallom, nekem is. Ezt a funkciót most a Fragment-en belül elhelyezkedő kódrészek valósítják meg, csak szeretném ezt a kódot egy kicsit elhatárolni a Fragmenttől. Pl. ha több hasonló hivatkozó értékem van, akkor is tudjam használni. Van valakinek valami ügyes ötlete? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest