Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is így csináltam végül, köszönöm a segítséget. ((Sőt, a nagyon kevés különbözőséget mutató osztályokból készítettem egy Factory-t (ha jól értelmeztem a leírásokat); hiszen ott csak "belső" különbségek vannak, kivülről (pl. az activity felől) mindegyik csak egy típusos ListFragment.))
Hadd legyek mégis az ördög ügyvédje. Ha az osztály absztrakt, akkor csak a leszármazottakon keresztül valósulhat meg, nem? Akkor sem tudhat a gyerekeiről? Pontosabban csak absztrakt metódusokon keresztül írhatja elő, hogy mit csináljon meg a leszármazott? Teszem azt, szükségem lenne egy állandóra (pl. a LOADER_ID-re, amelyik minden leszármazottban egyedi). Vagy a leszármazott osztály nevére/példányára, mint az előbbi példában (amit egyébként tanácsodra elvetettem). Annak alapján, amit olvastam, a kérdés költői, mert úgy tűnik, nem tudhat. Csak épp nekem ez nem tűnik logikusnak. De elfogadom, hogy így van, és bocs, hogy tudatlanságból kötözködöm.

Az útmutatást pedig tényleg nagyon köszönöm, mert most nem csak működik a kód, de "szép" is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest