Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Vagyis asynctask, egy progress-szel, miközben a program - a felhasználó szempontjából - "áll". Ill. dolgozik. Jogos, mert max 10-20 sec-ról van szó.
Az nem is jutott eszembe, hogy a "külső" hozzáféréseket korlátozzam. Pedig milyen fontos! Több activity van, de mind saját, ezzel nem lesz gond. Köszi!
(((A konvertálás kicsit érdekes. PalmOS alatt PalmPilot adatbázisról van szó. Az adatokat alig bírtam kibányászni belőle, csak PC oldali programok garmadájával. Egyébként a Palmon mind a mai napig tökéletesen működik, csak épp androidra áthozni nem tudtam. Vicces volt, mert már a PalmPilot egykori fejlesztőivel is beszéltem (Franciao-ban!), de persze nem emlékeztek részletekre, source-kódból kellett volna kibányászni...
Hogy rövidre fogjam, az előszedett csv adatbázisokat szeretném importálni, és egyúttal úgy elkészíteni a programot, hogy soha többé ne legyen ilyen probléma: az adatok hozzáférhetőek legyenek valami teljesen egyszerű formátumban is.)))
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amazon Prime Video
- Apple asztali gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest