Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Vagyis asynctask, egy progress-szel, miközben a program - a felhasználó szempontjából - "áll". Ill. dolgozik. Jogos, mert max 10-20 sec-ról van szó.
Az nem is jutott eszembe, hogy a "külső" hozzáféréseket korlátozzam. Pedig milyen fontos! Több activity van, de mind saját, ezzel nem lesz gond. Köszi!
(((A konvertálás kicsit érdekes. PalmOS alatt PalmPilot adatbázisról van szó. Az adatokat alig bírtam kibányászni belőle, csak PC oldali programok garmadájával. Egyébként a Palmon mind a mai napig tökéletesen működik, csak épp androidra áthozni nem tudtam. Vicces volt, mert már a PalmPilot egykori fejlesztőivel is beszéltem (Franciao-ban!), de persze nem emlékeztek részletekre, source-kódból kellett volna kibányászni...
Hogy rövidre fogjam, az előszedett csv adatbázisokat szeretném importálni, és egyúttal úgy elkészíteni a programot, hogy soha többé ne legyen ilyen probléma: az adatok hozzáférhetőek legyenek valami teljesen egyszerű formátumban is.)))
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest