Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Vagyis asynctask, egy progress-szel, miközben a program - a felhasználó szempontjából - "áll". Ill. dolgozik. Jogos, mert max 10-20 sec-ról van szó.
Az nem is jutott eszembe, hogy a "külső" hozzáféréseket korlátozzam. Pedig milyen fontos! Több activity van, de mind saját, ezzel nem lesz gond. Köszi!
(((A konvertálás kicsit érdekes. PalmOS alatt PalmPilot adatbázisról van szó. Az adatokat alig bírtam kibányászni belőle, csak PC oldali programok garmadájával. Egyébként a Palmon mind a mai napig tökéletesen működik, csak épp androidra áthozni nem tudtam. Vicces volt, mert már a PalmPilot egykori fejlesztőivel is beszéltem (Franciao-ban!), de persze nem emlékeztek részletekre, source-kódból kellett volna kibányászni...
Hogy rövidre fogjam, az előszedett csv adatbázisokat szeretném importálni, és egyúttal úgy elkészíteni a programot, hogy soha többé ne legyen ilyen probléma: az adatok hozzáférhetőek legyenek valami teljesen egyszerű formátumban is.)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest