-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Ropman #30965 üzenetére
Szevasztok!
Igen, én is úgy hallottam, hogy létezik nem hivatalos navigáció Androidra, aztán olyan oldalakra jut az ember keresgélés közben, amelyek nem valami "barátságosak".
Olyan vírust szedtem össze, keleti szomszédunktól (különben igen aktívak és jó "problémamegoldók"), hogy első körben lepusztult a gépem.
Kb. 1 hétig küzdöttem vele, semmilyen vírusirtó nem talált semmit, már amelyik hajlandó volt futni, sok elindulni se volt hajlandó, sok elindult, de nem fejezte be.
Aztán gondoltam, van egy jó vírusirtó, a fornat C: És ez sem működött! El se indult....,
Bele kellett "kotornom" a winchester boot szektorába, hogy hozzájussak jogos tulajdonomat képező adathordozómhoz, utána tudtam csak formázni.
Nem egyszerű az élet, de ha megoldod a problémát, akkor hátradőlhetsz... (Lesz máááásik!)
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest