Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Kb. 1 hónapja vettem Kínából egy Ainol Novo N8 készüléket, egész jó. Én nem kértem, de az eladó cég a csomagra nem a benne lévő árút, és nem is a vásárlási áron tüntette fel. E-book olvasót írt, és valami 59 dollár körüli összeget. Mivel erről előtte nem tudtam, ezért egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi van ha tényleg e-book olvasót küldtek a tablet helyett. Aztán gondoltam hogy valamilyen vám trükközés van a dologban. A probléma csak az, hogy a vámoláshoz bekérik az nyugtát az átutalásodról, meg a számlát, és hát azokon nem az szerepel! Ez az ügyeskedés csak úgy tudna jól működni, ha már eleve 2 részben utalnál(egy rész az 59 dollár körüli, a másik a maradék). Így tudnál helyesen igazolni a vám felé. Az a kockázat persze még akkor is ott van, hogy felbonthatják a csomagot, és akkor kiderül a turpisság.
-
kelzsoca
félisten
Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást

Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.
Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat
durvább esetben eljárást indítanak 
Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)
Nem egy álom azt mondhatom

Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.
Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX