Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Kb. 1 hónapja vettem Kínából egy Ainol Novo N8 készüléket, egész jó. Én nem kértem, de az eladó cég a csomagra nem a benne lévő árút, és nem is a vásárlási áron tüntette fel. E-book olvasót írt, és valami 59 dollár körüli összeget. Mivel erről előtte nem tudtam, ezért egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi van ha tényleg e-book olvasót küldtek a tablet helyett. Aztán gondoltam hogy valamilyen vám trükközés van a dologban. A probléma csak az, hogy a vámoláshoz bekérik az nyugtát az átutalásodról, meg a számlát, és hát azokon nem az szerepel! Ez az ügyeskedés csak úgy tudna jól működni, ha már eleve 2 részben utalnál(egy rész az 59 dollár körüli, a másik a maradék). Így tudnál helyesen igazolni a vám felé. Az a kockázat persze még akkor is ott van, hogy felbonthatják a csomagot, és akkor kiderül a turpisság.
-
kelzsoca
félisten
Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást
Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.
Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat
durvább esetben eljárást indítanak
Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)
Nem egy álom azt mondhatom
Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.
Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest