Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Több tab topicjában is olvastam, hogy nem megy a skype vagy ha megy akkor a kamera nem műxik rajta (már ha van egyáltalán front kamera).
Kérdésem az lenne, hogy olcsóbbak közül valamelyik ezzel a progival megküzd úgy, hogy használható videohívásra is? Ma mm-ban meglestem pár tabot de sajnos a kiszemeltek közül (70dci,7.0 pime duo) nem volt náluk így azokat a mai napig nem tudtam megtapogatni (Újpesti tacskóban lévő edigiben megfoghattam, de be nem kapcsolhattam, ez meg már milyen
)
Vagy egy kategóriával magasabban esetleg van-e már mód a skype teljes értékű használatára? Nekünk ez pl. fontos lenne.
Még egy kérdés:
Flash-el ok, nem mennek a bonyibb játékok, de ma amit fogdostam pl. samsung az is hibát dobott, ha flash tartalmat szerettem volna megnyitni, szóval nem tudtam. Ezeknek a böngészője totál nem támogatja? Mert valahol olvastam, hogy a droid 2.1.1 óta van mindben (vagy valami ilyesmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Dr.NX