Hirdetés
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Home server / házi szerver építése
- iPad topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Napi 2-3 órát olvasok. Pda-val kezdtem (Asus 620), de a 3.5" kicsi volt. Aztán jött a Nec mobilepro 900, 7"-on, 640*200-on. Most a Huawei s7 slimen olvasok. A teljes magazin oldalakat nagyítani kell a mérete miatt, könyvekhez viszont jó, kis helyen elfér. + a film és Net is OK, a hang sztereó. (++ az akksi cserélhető).
Szerk: valószínűleg soha nem fogom cserélni, de a lehetősége adott. -
Gutenberger
tag
Ok. Nekem volt sony prs-650-es ebook olvasóm. E-inkes, ami nem fárasztja a szemet, napsütésben is olvasható stb. A 6"-os kijelző azonban abszolút hátrány volt, a nagyítás nehézkes, színek nincsenek stb.
Az xtab-100-ra cseréltem le és teljesen elégedett vagyok, hiszen nagy színes kijelző és ha a fényerőt leveszem akkor a szememet sem bántja. Az androidnak köszönhetően még rengeteg más dologra is használható a gép.
Egyébként sem szoktam 1-2 óránál többet olvasni egy nap. Nekem az igazi áttörés a színes e-ink-es gép lenne androiddal, egy hónapos üzemidővel, 10"-os kijelzőn - bár már van ilyen, de sajnos hazánkban még nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő