-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást

Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.
Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat
durvább esetben eljárást indítanak 
Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)
Nem egy álom azt mondhatom

Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.
Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Próba
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX