Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelzsoca

félisten

válasz Ropman #6536 üzenetére

Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást :)

Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.

Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat :) durvább esetben eljárást indítanak :)

Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)

Nem egy álom azt mondhatom :)

Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.

Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.

Új hozzászólás Aktív témák