- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Sziasztok, keresek egy jó tabletet ami 10' körüli,minimum 6/128 és lehetőleg gyors legyen jó procival. Főként netezés, játék, és Netfix amire kell. Ha lehet újat keresek, de kevésbé használt is jöhet.Keret 70e körül. Alldocube 50 -es volt nekem de nem jött be kicsit jobbat keresek. Mit tudtok ajánlani?
-
Arween
senior tag
Nah végül is egy sima alldocube iplay 50-es verziót vettem. Meg vagyok lepődve mennyire korrekt az anyaghasználat,a kijelző eddig tetszik, érintésre szuperül reagál,ennyi pénzért szerintem jó lesz
-
Arween
senior tag
válasz blueye #90383 üzenetére
Widevine Level 3as ez mit jelent pontosan? Igazából nem használom napi szinten ,olyan tablet kell ami nem akad normálisan lejatszik egy videót esetleg filmet.Volt egy alldocube iplay 20 pro-m de annak a kijelző érintés érzékenysége nagyon szar volt... Gondolom az 50-es széria azért itt is javult már 🙂
-
Arween
senior tag
Sziasztok kérek véleményt megéri megvenni az Alldocube iplay 50pro-t 60e környékén vagy inkább Alldocube iplay 50 legyen 46e ft-èrt? Mennyire számít a jobb proci és a +2gb ?Semmi extra játékra nem kell, inkább youtube, Facebook,napi alap dolgok. Megéri a +20e forint az 50pro-ra? Köszönöm
-
Arween
senior tag
Sziasztok, teljesen vak vagyok tablet témában.Anyumnak szeretnék egy tabletet aminek nem kell mást tudnia csak menjen rajta a youtube zökkenőmentesen non stop ,ès ezt lehetőleg minél nagyobb kijelzőn max 40e ft-èrt itthoni beszerzesből. Mi jöhet szóba?
-
Arween
senior tag
Ez mennyire lehet használható tablet?
-
Arween
senior tag
Aki kicsit jobban ért a hardveres részhez attól kérdezném melyik a jobb vas?
Panatab:
- Quad Core A31S CPU - 4 magos processzor
- GPU 8-SGX544MP2
-2Gb ram
- 9,7” IPS kapacitív multitouch érintőkijelző 2048 × 1536 képpontosAlcor Zest Q933R/RS
-Rockchip 3188, Quad-Core Cortex A9 28nm Négymagos 1.5GHz órajellel
-Mali 400 MP4
-2Gb ram
-- 10.1" IPS 1280x800 pixel érintő képernyőAz alcor-nál több helyen olvastam a kijelzőhöz kevés a Mali 400-as.
-
Arween
senior tag
na felhívtam őket valóban nem panasonic, 1 év gari van rá és vagy ezüst vagy ilyen bézs/arany színben lehet kapni amit nem tudok a rendeléskor kiválasztani csak beírni a megjegyzésrovatba
tjb007
Teljesen igazad van,csak nekem volt elég fura,hoyg márkaboltként ilyen noname tabokat is árulnak...Az ember a márkaboltoktól pont nem ezt várjaDe lehet megpróbálok egyet,ha nem jó 8 napon belül visszaküldöm...
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
Ez nekem is tetszik
talán a minősége sem lehet rossz mégis csak panasonic? Csak fura hogy a neten semmit nem találni róla...de lehet bevállalok egy ilyen rendelését max. visszaküldöm ha nem jön bede ha nem panasonic miért a márkaboltokban lehet kapni??Nem hiszem hogy kinai akármiket adnának el a márkaboltokban
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz z0d1AK #45943 üzenetére
köszi,sajnos az overmax steelcore10III is kiesett mert ott is darabolva van a háttértár így már csak az Alcor Zest Q933 maradt de ez sem az igazi gyenge hangminősége miatt.
Esetleg tudtok ajánlani más tabletet az alábbi kritériumokkal:
9.7"-10,1"
Ips retina kijelző (ez lehet gyengébb is)
2gb ram
min.16gb belső tárhely (és ez ne legyen osztott)
Bluetooth
Mini HDMI csatlakozó ,árban 60e környéke -
Arween
senior tag
még mindig nem döntöttem tablet ügyben,túl széles a választék Viszont egy msi-tesztnél láttam érdekes dolgot:
16gb-os tableten 1GB volt a programok telepítésére,ez szerintem nagyon kevés ez más típusoknál is így lehet? -
Arween
senior tag
sziasztok
A két tablet közt vacillálok,van előnyük hátrányuk szerintetek melyik a jobb vétel?Filmezésre,netezésre és némi játékra kellene:
Overmax SteelCore 10 III
Alcor Zest Q933R/RS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest