- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Pyttawrx #87620 üzenetére
Lehet hogy az audio jacket néztem DC-nek, bocsi.
Az a lényeg, hogy belül milyen tápegység van. Nyilván akkor ebbe olyan van, ami 5V-ról is megy meg 12-ről is (értelemszerűen akkor a kettő között is jó eséllyel működik, pl 9 voltos töltővel). A 12 van ráírva - nem véletlenül, az 5 meg szerintem az USB szabvány miatt kell, hogy működjön.
(Nálunk pl olyan ipari műszereket gyártanak a srácok, aminek az inputja 8-32V között bárhol lehet.) -
PitLee
őstag
válasz
Pyttawrx #87621 üzenetére
" Re: Yoga Tablet 2 Pro 13.3 1380F replacement 5V/12V charger
I had exactly the same problem, I lost the original charger and with the usual 5V USB chargers, my tablet loaded up to 25% in one day.
The problem ist fixed:
I ordered from amazon "Qualcomm Quick Charge 3.0, Unionup 3 Ports USB Travel Wall Schnell Ladegerät Adapter QC 3.0 QC2.0 Schnell Lade Block Stecker für iPhone, Smartphones, Samsung, LG, G5, Nexus, HTC, iPad etc" for 11 € an my tablet is loaded 100% again after one night of loading. This loader supports Quickcharge 3.0 and 2.0 and it seems that the lenovo device supports one of these standards.
Regards, Gerhard
" -
cidalain
veterán
-
PitLee
őstag
válasz
Pyttawrx #87613 üzenetére
Én speciel találtam egy ilyet
https://www.ipc-computer.eu/lenovo/tablet/yoga-tablet-serie/yoga-tablet-2-pro-1380-serie/adapter-25149936
meg ilyet
https://www.amazon.de/-/en/Power-Supply-Lenovo-22-Watt-original/dp/B01MSAB4BM
Lehet gyárilag csak a 10wattost adták mellé és opciós volt a 22Wattos ?
Próbálj unboxing videókat és teszteket nézni róla ott lehet említik. -
cidalain
veterán
válasz
Pyttawrx #87611 üzenetére
Mondanám, hogy a 12V az a gyorstöltő, de ez 8 évvel ezelőtt még nem volt divat a mobileszközök piacán.
Alapértelmezetten 5V töltő el töltsed a microUSB-n, a 12V-t nem tudom értelmezni ilyen régi eszköznél, hacsak nincs DC aljzata is a cuccnak, azon keresztül esetleg lehet 12V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest