-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Lalikiraly #89196 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Lalikiraly #89198 üzenetére
Alin nézz körül ott biztos van ilyen.
Teclast P80X 2GB/32GB -os csak (nem tudom dual sim-es -e)
Kiindulásnak jó.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Lalikiraly #89196 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly #87889 üzenetére
Wireless -ben sem olyan vészes a lagg. Próbáltam CC Ultrával. Akciójátékra alkalmatlan, de a böngészés, fájlkezelés, emailezés síma ügy. A probléma az egérrel nagyítás. A Google alkalmazásai (Térkép, és úgy tudom, hogy a Chrome is) ismerik a duplakoppos zoomot, de a DeX ellenére pl. a Samsung böngészője csak két ujj széthúzásra tud zoomolni, ami egérrel nem megoldható. Ezért kérdeztem, hogy ez hogyan működik iPaden.
-
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly #87877 üzenetére
Köszi!
Vicces. Javaslom, hogy a vétel előtt próbálj ki egy Samsungot is, mert ami a videóban látható, az olyan messze van tőle, mint Makó, Jeruzsálemtől. Ott kezdődik, hogy Samun szinte bármelyik appot indíthatom többablakos módban. Csak azok nem működnek így, amelyeknél kifejezetten tiltva van a háttérben futás. Itthon a tab a PC -m, ezt a hsz. -t is így írom. A tabhoz hozzá sem érek, rá sem kell néznem, bluetooth egérrel kezelem, a tévén nézve a képet. Pont, mint egy PC -n. Arra azért kíváncsi lennék, hogy iPaden hogyan működik a gesztusvezérlés (pl. nagyítás) egérrel. -
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly #87875 üzenetére
Tudnál linkelni erről egy videót? El nem tudom képzelni, hogy ezt hogyan csinálja. Egyszer vettem egy Androidos TV okosítót, ami alá véletlenül 4:3 -as kijelzőre konfigolt kernelt raktak. Pont úgy nézett ki, mint amikor a 4:3 -as filmet széthúzzuk 16:9 -re.
-
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly #87873 üzenetére
Minek a teljes képernyőjét? Az S7 tükrözés módban nem tölti ki a tévét, mert nem 16:9 -es. Lesz egy kis "gyászkeret". A DeX egy független felület, 16:9 -re optimalizálva. Az iPad -nek viszont nincs ilyenje, tehát csak a tükrözés van, ami 4:3 -as. Hogyan, mivel tölti ki oldalt a 4:3 és a 16:9 közötti különbséget? Én eddig minden ilyen videóban azt láttam, hogy egy az egyben a 4:3 -as felület megy ki.
-
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly #87868 üzenetére
Az S6 Lite tudomásom szerint nem tud vezetékes képkimenetet. Egyébként iPaden csak osztott képernyő van, többablakos mód nincs. A képkimenete pedig megegyezik a kijelző képarányával, tehát 4:3, míg a tévéké 16:9. Ami az árat illeti, egy Air csak Wifis alapkivitelben olcsóbb, mint egy Samu S7. Az pedig 64GB, amiben nincs bővíthetőség, GPS és a tollat is külön kell megvenni. Eggyel feljebb a 256GB -os van, ami árban egálban van a Samu S7+ -ommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged