- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv !
Van esetleg olyan tablet szerintetek ami alap laptopos tevékenységeket ki tud váltani az egyetemen?
Office programok esetleg meg ilyesmi? Programoznom, képet szerkesztenem nem kell.
-
-
freelanced
addikt
Üdv! Nem tudom, hogy van-e megfelelő topic, ha igen elnézést, hogy ide írok.
Google Nexus 7-hez szeretnék valami jó kis tokot lehetőleg billentyűzettel, vagy a kettőt külön. A legjobb lenne ha úgy tudnám használni mint egy laptopot. Vagy hasonlóan. Melyik kiegészítő lenne ideális? Előre is köszönöm!
-
freelanced
addikt
Üdv!
A HP Slate 7 26 ezret megér újonnan?
-
freelanced
addikt
válasz
z0d1AK #38871 üzenetére
Értem, én is az iPad felé mennék csak kicsit kevésnek tartom a 16Gb-ot.
Amúgy USB-t mivel tudok rádugni ezekre (iPad meg az androidosok)? Pl. pendrive, hdd ilyesmi?
z0d1AK akkor mit ajánlanál hasonló árban ha nem ez? Mert még az iPad-on kivül meghallgatnék valami alternatívát...
-
freelanced
addikt
Hali! Na nézegettem őket, amire lecsökkent a dolog:
-Motorola Xoom 2
-Kindle HD 8.9
-Ipad 4 16 (Viszont ez lehet, hogy kevés lesz nem? Mármint a 16 Giga)Na, melyiknek mi az előnye/hátránya?
Köszönet!
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
válasz
tjb007 #38821 üzenetére
Értem, köszönöm.
A 4-es Ipad nem ajánlott már? Mármint miért pont a 2-est írtad? Mert ahogy nézem 110-120 körül van 4-es is.
Illetve az Acer Iconia családból ajánlott valamelyik? Nem tudom pontosan melyik, de valamelyik modell ebben az árkategóriában volt.
Amúgy Android v. iOS? Jelenleg csak androidot próbáltam nem volt még semmi Apple termékem, tehát nem tudom melyiknek mi az előnye/hátránya.
Köszönet!
-
freelanced
addikt
Megköszönném, ha mondjuk 50.000-110.000 kategóriáig meg tudnátok mondani mely darabokat ajánljátok, mert megyek körülnézni holnap és akkor azokat nézném. Nagyon köszönöm!
-
freelanced
addikt
Hali! Valaki erre: [link] ?
Nagyon köszönöm!
-
freelanced
addikt
Hali!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 110.000 körül? Ebook olvasás is cél lenne. De ha jól tudom a Kindle applikációval az olyan mintha egy Fire-t használnék nem? Mivel a Kindle Fire is szóbakerült...
-
freelanced
addikt
válasz
monti0222w #31918 üzenetére
És ezekhez képest milyen a Play? Illetve melyik jobb közülük?
WayteQ xTAB-70dci
Prestigio MultiPad 7.0 Pro DUO
Kindle FireMarad a Prestigio?
-
freelanced
addikt
Üdv! Ezek közül melyik jobb? Köszönet!
WayteQ xTAB-70dci
Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO
Kindle Fire -
freelanced
addikt
válasz
interstate76 #31732 üzenetére
Üdv! Köszi lehet hogy jó különben a 10"
-
freelanced
addikt
Köszi a segítséget! Hát igazából nem tudom az igényeimet sosem volt tabletem viszont ki szeretném próbálni. Szerintem olyan 7" kéne, főleg netezés meg ilyenek, de azért nem bánnám ha mennének rajta a játékok is. (esetleg Vice City meg ilyesmi) Ha nincs ennyiért jó akkor gyűjtök csak gondoltam rákérdezek. Kindle Fire-t találtam 30.000 de sajnos az eladó nem valami rugalmas úgyhogy az nem opció. Köszi előre is!
-
freelanced
addikt
Üdv! Valaki erre esetleg? [link]
Köszönet és elnézést a "zaklatásért"! -
freelanced
addikt
Hello! Tablet vásárlásán gondolkozom, az lenne a kérdésem, hogy milyen típust keressek itt hardveraprón ami olyan 30 (+-) körül lehet használtan. Mármint ami jó is mert engem ezek a no-name tabletek nem győztek meg. Szóval ti melyik fajtákat ajánljátok ilyen árban, ami azért használható is?Nagyon köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest