-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
A Z380 OK, de ott van még a Lenovo Tab 2 A8 is.
(#67677) koncsik
Andy vagy Adam egy kutya, gyakorlatilag mindegy melyiket választod, de a frissebb rendszer miatt előbbit érdemes. Amúgy megy hivatalosan Tab 3 7 Essential a becses neve.
A két linkelt közül meg előbbivel érdemes foglalkozni, de inkább azzal sem. Válassz inkább a két 7 hüvelykes Lenovo közül egyet, sokkal jobban jársz. -
tjb007
nagyúr
A Huawei Mediapad 10 FHD itthon nem elérhető, Kínából rendelve pedig csak dokkoló nélkül lehet megvásárolni. Az Archos 101 XS szintén nem elérhető itthon, bár az Archos oldaláról meg lehet rendelni, de annak a dokkolója csak egy szimpla Bluetooth-os billentyűzet támasztékkal ellátva ami nem lesz jó.
-
Webistvan
csendes tag
Köszi az oldalt nagyon hasznos.
Tehát adott a 16:9 / 10,1 vs. 4:3 / 9,7 átlójú tábla.
Az oldal számítása szerint, a 4:3-as arányú és kisebb átlójú tábla, még mindig nagyobb területű a 10,1 átlójúnál 9,32 cm2-el.De ettől függetlenül én idáig akkor rossz irányban kerestem tabot ugyanis semmi szükségem 16:9-es arányúra. Ezzel együtt el is felejthetem az 1280x800-as felbontást.
Most akkor egy picit lepihenek és átgondolom az életem. -
csibe1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest