Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Nikaré #92313 üzenetére
Nem nagyon vannak ékezetes BT billek egyébként. Csak azért kérdeztem mivel csinálod, mert bill nélkül szerintem neki se álljon az ember, hosszabb szöveget írni képernyőn szerintem halál
(mondjuk nekem egy ilyen komment bepötyögése tableten kb kétszer annyi idő, mint bill-en, mert vissza is kell nézni, tele van gépelési hibával)
ha meg utána még szerkesztenék is, pl mondat kivág, kicsit később beilleszt, nálam szintén halál, hogy érintőkijelzőn nem lehet olyan gyorsan és pontosan kijelölni, mint egérrel (persze lehet, hogy ez az én hibám, mert béna vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- WOT - Roham
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest