Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zirowe #76560 üzenetére
Miért, a Lenovo és a Huawei mi, svéd?
Bár most hogy mondod, a 10-esek közül ezt vették páran, 200 dollár körül jónak számít:
Teclast Master T10
● System: Android 7.0
Allows you to remain connected and productive
● MTK8176 Hexa Core 1.7GHz, up to 2.1GHz
Ultra-low-voltage platform and hexa-core processing provide maximum high-efficiency power to go
● 10.1 inch 10-point IPS Screen
Offers good experience for watching videos and browsing the Web. The 2560 x 1600 resolution boasts impressive color and clarity
● 4GB RAM 64GB ROM
Provides enough room for your use, can suit all your needs
● 128GB TF Card Expansion
Accepts compatible card up to 128GB ( not included ) for easy expansion
● Dual Cameras for Photos and Face-to-face Chat
8.0MP AF rear-facing camera + 13.0MP front camera let you capture memorable moments or chat with friends
● Dual Band 2.4GHz / 5.0GHz WiFi
Dual WiFi wireless Internet, allows you to connect to the Web while within range of an available wireless network -
-
-
anadroid
senior tag
válasz
bigrob #76422 üzenetére
10.1"
Android 7.0
Teclast Master T10$204.99
Le kellett rá tölteni az Allcast Share-t, és máris a Samsung TV-n nézhettem a filmet.
64GB tárhely
Sajnos nincs pink változata
Postázás:
Priority Line 7-15 business days $1.25
Egyéb rárakódó költség ezzel a szállítási móddal nincs.
Tok hozzá:
A kijelzőn gyárilag van fólia, nem érdemes rendelni.
Külön rendeld a tokot, úgy olcsóbb a szállítás!
-
bigrob
őstag
válasz
bigrob #76422 üzenetére
Ezeket néztem eddig:
Teclast T10
Jumper Ezpad 6 pro (windowsos tablet, tudom)Illetve mi a véleményetek android vs windows fronton ebben az árkategóriában?
Köszi szépen
Robi -
bl4ze
veterán
Teclast T10 tulajdonosok : Viber nem megy, autentikáció után lefagy.
Van bármi megoldás? Durva lenne ha egy ilyen tab-on nem menne a Viber, amikor a korábbi 5.1-es droidos tab simán vitte.... -
bl4ze
veterán
Teclast T10-hez milyen töltőt használtok, és milyen fóliát? (edzett üveg?)
Érkezik hamarosan az enyém is, gyárilag olvastam van valami fólia rajta, de sajnos mégsem jön hozzá töltő.
Van otthon 1-2 mobiltelefon töltő, kérdés a T10-et fel tudja-e bármelyik "gyors" töltés módban tölteni,.... ?
-
saxonb76
csendes tag
válasz
cidalain #76359 üzenetére
Szia,
A kérdés jogos: szerintem csak pötyögös munka.
Most hogy el kezdtem keresni azt hiszem valami ilyesmivel boldog lenne:
Acer Switch 3 12.2-Inch Tablet - (Black) (Intel Pentium N4200 Processor, 4 GB RAM, 128 GB eMMC, Windows 10) - Vélemény? Ilyen vagy hasonló?
Ez kb. 150K körül kezdődik Amazonon. Elég lenne neki vagy 5-10 évig ahogy ismerem.
Szóval ez még egy szempont: most van egy kis lé rá de 5 évig biztos hogy mennie kell vagy még tovább.Azt írják akiknek van hogy nem bírja az akkuja nagyon.
Szóval valami ilyesmi kellene hosszú távra. A megbízhatóság és tartósság fontos lenne.Ps. ez még jobb áron van:ASUS Transformer Book T101HA Convertible Laptop, Intel Quad-Core Atom X5-Z8350 1.44GHz, 4GB RAM, 64GB eMMC, 10.1" Touch, No-DVD, Intel HD, WIFI, Bluetooth, Camera, Windows 10 Pro
De gőzőm sincs hogy csak az ára jó vagy a gép is??Köszi,
SaxonB -
anadroid
senior tag
válasz
t72killer #76331 üzenetére
Gearbesten Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor
$204.99+$1.25 Priority Line.
-
bl4ze
veterán
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #76283 üzenetére
Teclast Master T10
Nekem nagyon bejön. Korábban írtam róla. Nem drága, ha EU Expressel jön. Nálunk 110 000.-Ft, kintről 52 ezer.
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #76304 üzenetére
IGEN! Át lehet küldeni, de ez erősen tv függő!
Nekem Sonynak a 800-as sorozatából van egy példány, plusz most jött meg a Teclast Master T10-em. Magam is meglepődtem, amikor a Youtube lejátszás közben (táblán) mellé nyúltam egy ikonnak, és a tv-men megjelent a tábla képe makulátlanul. Nagyon tetszik!
De! Az ismerősöm most vett egy LG 4K-s tv-t, amire nem is adta ki ezt az ikont! A tv rajta volt a hálózaton, mert netezni lehetett rajta (igaz a Rapoo billentyűzet tapi padját sem kezelte, míg a Sony nak nem okozott gondot), ezért gondolom, hogy a tv nem tudja a dolgot.
Természetesen lehet, hogy valami beállításban ezt elő lehet csalogatni nála.
Tehát---próba! -
bl4ze
veterán
Urak, Teclast T10 hol a legolcsóbb most ?
Geekbuying Italy EU WH-ban 232 USD + 9 USD DHL. Valaki vásárolt már onnan ? Geekbuying....
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Mint említettem, megérkezett (vámmentesen!) a Teclast Mater T10 táblagép.
Előtte WayteQ xTab 100 9.7"-es gép, majd utána Chuwi Hi 12 12"-os gépem volt. A WayteQ bizonyos pontokon érzéketlen volt, át kellett fordítani a táblát, hogy érzékelje az érintést.A felbontás is túl nagy volt a videó procihoz képest.
A Chuwi Hi 12 nem volt rossz gép a maga módján, de el lőttem a méretet (itt nem igazán az számít). Szóval nagy volt, és ágyban kényelmetlen volt már tartani (öregszem!). Nem volt rossz gép, de a mostani ég és föld!
Szóval, eszméletlenül jó gép!!! A kijelző alakítható, az érintés érzékeny, a 8100 mAh aksi kifogástalan, gyors, (hozzá kell tennem, hogy már kinőttem a játékból, ezért azokkal nem tudom tesztelni).
Ami nagyon meglepett, az a hangja! Az előző kettő ehez képest cincogott, ennek szép, tiszta, erőteljes hangja van fél hangerőn is!
Ami beszívatott: Youtube nézés, és egyszer csak le zár. Mi a manó. ezt többször is eljátszotta, mire én meg elkeseredtem.beszívtam, a kis kínai hibás készüléket küldött!
Azután rá kellett jönnöm hogy (szerintem ebből következően rossz helyen levő) ujjlenyomat olvasó kavart be. Ahogy hozzá értem, lezárta az alkalmazást.
Amit el kell még mondanom: nem adnak hozzá töltőt. Ez nem gond, nem is ezért említem, mert én is rendeltem kimondottan hozzá ajánlott töltőt kb 7 dollárért.Gyors töltő!DE!! Hogy jártam! Szintén innen vettem egy telót, amit nagyon szeretek, az áráért csúcs (Vernee X). Szintén hasonló gyors töltőt adtak hozzá, amivel nem is volt gond néhány napig, hétig. Egyszer csak el kezdett merülni a teló (6200 mAh) aksija de nagyon. Este rá tettem, reggelre fel is töltött 91%-ra!!! Nosza, volt még fél órám a munkába indulásig, rá tettem egy sima töltőre, ami ez idő alatt felnyomta 95%-ra. Ettől kezdve a gyors töltőt hanyagoltam! Valami nem OK! Mivel nekem nem létjogosultság a gyors töltés, ( este felteszem, reggel leveszem) így maradok a hagyományosnál.
Hát ez a tapasztalatom, aztán ki-ki ahogyan akarja.Nos! A gép eszméletlenül jó!!!! Gyors, stabil, a kijelző alakítható (szín..stb..) érzékeny, nem nehéz, szerintem éppen kitűnő a súlya, az aksi szintén nagyon jó. Nálunk 110 ezer, ami túlzás, de amit én fizettem érte (51 600 Ft, EU Express) az meg nevetséges a minőséghez és tudáshoz képest!
A játékokból kinőttem, így azzal nem tudom tesztelni, a a teszteken lehet olvasni róla.
-
törölt tag
Megérkezett a Teclast Master T10, és elkerülte a vámot! Péntek 13.! Kedvencem lesz ezután! Feltöltöm csumára, azután próba (és bor bontása).
-
kiserik
senior tag
Emberek! Akkor most mi a helyzet ezzel a Teclast Master T10-zel? Ajánlott, nem ajánlott? Most 215 USD-ért egész jó vételnek tűnik.
-
bl4ze
veterán
válasz
konyi79 #76101 üzenetére
Igen, elég nehéz jó tab-ot találni, megfelelő áron.
Kicsi a választék, kezd "kipukkadni" a tablet piac, vagy mi van?MÁS : a Teclast T10 is visszament a 296 USD árhoz, az már tuti nem "megvevős".... Remélem megy lejjebb megint.... 218-ért nem zsákoltam be, várok a tapasztalatokra....
-
anadroid
senior tag
Üvegfóliát soha nem vennék. Nem dobálom az eszközeimet, ha meg földrengés közben rádől a ház, akkor úgyis mindegy. Sima karcállót.
Nem vált, tartalék lesz a Samsung Galaxy S 10.5 mellett.
Egyesek szerint csak az első széria jött töltő nélkül (a videókon látható csomagbontás közben a töltő), egyébként pontozható 6,97 USD az eredeti 4 feszültségű gyorstöltő, legfeljebb utána megrendelem.
Ez a Teclast már nem az a Teclast, ami pár éve volt.
Az Ondát nem ismerem.
-
anadroid
senior tag
Ha csak Androidos megfelel (nem kell W10), akkor Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor - SILVER
● System: Android 7.0
Allows you to remain connected and productive
● MTK8176 Hexa Core 1.7GHz, up to 2.1GHz
Ultra-low-voltage platform and hexa-core processing provide maximum high-efficiency power to go
● 10.1 inch 10-point IPS Screen
Offers good experience for watching videos and browsing the Web. The 2560 x 1600 resolution boasts impressive color and clarity
● 4GB RAM 64GB ROM
Provides enough room for your use, can suit all your needs
● 128GB TF Card Expansion
Accepts compatible card up to 128GB ( not included ) for easy expansion
● Dual Cameras for Photos and Face-to-face Chat
8.0MP AF rear-facing camera + 13.0MP front camera let you capture memorable moments or chat with friends
● Dual Band 2.4GHz / 5.0GHz WiFiScreen resolution: 2560 x 1600 (WQXGA)
Back camera: 8.0MP
Front camera: 13.0MPJelenleg 218,44 USD, de volt már a napokban 199,44 és 295,16 is, mind ugyanitt. Most 34 darabos a készlet, és holnap este 6-ig tart az akció. Hogy utána merre mozdul az ára, azt egyelőre nem tudni.
Ha tokot vagy fóliát is veszel hozzá, akkor ingyen EU Express, egyébként 1,35 USD. A fólia 1,60-ba kerül.
Intelre az utolsó Android az 5.1 volt, ezért nem frissül, nincs mire.
-
anadroid
senior tag
Ha még valamit veszel hozzá, pl. $1,60-ért fóliát vagy $7,18-ért tokot, akkor az EU Express is ingyen van. Ezeknek a tartozékoknak az árát 30% erejéig GB-pontokkal csökkentheted is, így optimális esetben $205,60 szállítással együtt a tablet, a tok és a fólia.
Anti-scratch Transparent Screen Protector for Teclast T10
Color:TRANSPARENT ×1
$1.60
China WarehouseOriginal Teclast T10 Tri-foldable Protective Case (Accessory)
×1
$7.18
China WarehouseTeclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor
Color:SILVER ×1
$199.44
China Warehouse
Total Cost Commodity price : 208.22 - Used 131 GB Points saving: 2.62
= USD 205.60 -
castiels
addikt
Teclast T10-ről valaki tudna írni véleményt?
-
Teclast Master T10 most flash sale-ben $199.44 + 1.35 Priority Line (EU Express) szállítás.
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném kérni a véleményeteket. Nagyon szemezek a Teclast Master T10 táblagéppel. (lehet, hogy még ma megrendelem, ezért sürgős lenne a rá- vagy lebeszélés!!)
Mi a véleményetek róla? Van-e valakinek, és mi a tapasztalata?Előre is köszönöm a segítséget!
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet mindenkinek. Tabletet szeretnék vásárolni 8,8.4 vagy 10"-t az alábbi paraméterekkel:
- Felbontása legalább FullHD
- RAM: 3-4 GB
- Itthon vagy külföldi beszerzés
- Netezés,filmezésre,sorozatok nézésére lenne használva
- wifi-ben jólenne AC-s szabványt támogatná.
- Lehetőleg valami frisebb ROM-mal szerelt legyen (Ne 5.1 vagy 6.0.1 hanem mondjuk Nugat-tal)
- Árban 70k-ig ha lehetAmiket kinéztem azok az alábbiak: (1.hsz alapján)
8-8.4 ":
- Teclast T8: külföldi beszerzés => geekbuyigról 215USD dollár az olasz raktárból
- Huawei MediaPad M3 Lite 8.0
- Lenovo Tab4 8 Plus10":
- Teclast T10
- Huawei MediaPad M3 Lite 10
- Lenovo TAB4 Plus 10"Ahogy néztem eddig az árbajnok a Telcast T8 vagy T10, viszont ami még nagyon bejön nekem csak drágább kategória az a Lenovo Lab 4 Plus 8/10-es.
Ezen kívül van más alternatíva ?Válaszokat előre is köszönöm.
-
raziel01
veterán
válasz
<Adamsky> #75240 üzenetére
Nekem elég lenne csak Androidos. Nem jött be a Windows 10 tableten.
P10 csak 2 GB RAM-os amit pusztán azért nem akarok, mert a Chuwi Hi8-am is annyi és ha váltok akkor feljebb váltsak már.
T10 tetszetős de a lélektani ~50 ezres határ felett van. Nem baj nem sürgős éppen a dolog, akkor várok. -
Deck
titán
Elnézve az itthon kapható tableteket kész vicc a piac. Túlárazott hulladék az összes, kivétel nélkül..
Szar kijelzők, 1GB Ram maximum 2GB, HD kijelző, 16 GB belső tárhely Max 32GB.. Aztán 60-70ezrek ezekért?Mikor ilyet is kapni?
-
Land
veterán
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem egy Teclast Master T10 tabletet. Az lenne a kerdesem, hogy amikor megjon kellene rola mentest csinalnom valahogy vagy van barmi feladatom ami esetlegesen a kesobbiekben szukseges lehet?
Elore is koszonom nektek! -
cidalain
veterán
válasz
superg #74578 üzenetére
Az atom 8300 (8350) szériára gondolom hogy gyenge.
ok el lehet vele dolgozni, de pl már játékra nem nagyon alkalmas, a grafikus vezérlő nem erős.
ilyen szempontból egy 8 magos Mediatek (Helio), vagy egy Snapdragon teljesen más dimenzió.(#74579) Al Capone
Hát, ha választani kellene ebből a kettőből, akkor inkább a T10.
de mire akarnád használni? Ezzel a felbontással játékra lehet hogy nem a legtökéletesebb.
Kell a 10" mindenképpen, és a fullHD-nál is jobb felbontás? -
Al Capone
tag
Sziasztok!
Most a kínai akcióban (11.11) melyik tab lenne szerintetek jobb választás?
Teclast T10
Onda V10 Pro (64Gb-os)Egyszerűen nem tudok dönteni. Vagy van jobb is ennyi pénzért? Egyik android 6, másik 7. Egyik 4 magos, másik 6.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok, most meg villamakcios minsket keszulek szuksegen lenne a segitsegetekre. A kiafiamnak lenne atlagos hasznalatra egy tab.
Kineztem 2-ot. Az egyik Onda V10 Pro 4/32GB 39.400 Ft-ert.
A masik pedig a Teclast Master T10 4/64GB lenne, 51.000 Ft-ert.Az lenne a kerdesem, hogy ti melyiket ajanlanatok?
Megeri-e felarat a Teclast esetleg?
Gyartokrol mit gondoltok megbizhatoak, esetleg lebeszelnetek valamelyikrol?Lehet sok a kerdes, de nagyon hasonlo a ket tab, van arkulonbozet es ksizeretnek fogni egy megbizhatot es tenyleg jot.
Elore is tenyleg nagyon koszonom mindenkinek aki segit! -
Vindex
tag
válasz
tboy93 #71111 üzenetére
Köszi. A hangerő milyen? Van egy Asus Transformer Book T100, (Win-es) annak megfelelő. A Huawei Mediapad T1 "8" annak viszont halk. Egy AKG Y50-nel hallgatva PowerAmp lejátszóval. Erre, ha tudnál válaszolni, annak örülnék. Tudom, hogy a fejhallgató az kérdéses, de jó az érzékenysége 115db. A 6-os android van rajta, valamint megfogja kapni szerinted a 7-est?
-
cidalain
veterán
válasz
johnny82 #65899 üzenetére
Mindenkeppen androidban gondolkozol?
Fokent excel es word = ezt a legjobban office-szal es win alatt tudnad hasznalni.
Asus T100H (win), bar egy kicsit tobb.Esetleg ennyiert mar korrekt android+win dual bott kinai csodak vannak.
De ehhez kulfoldi beszerzes kell. Garanciaztatas problema.
(Bar hasznaltpiac eseten itthonrol is lehet ilyesmit) -
flatline#2
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy ez androidos tablet topic, de sajnos nem találtam külön hasonló windows tablet topicot, úgyhogy a következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Ezekről a tabletekről valami vélemény? Melyiket lenne érdemes? A két Acer között van-e valami lényeges különbség, mert én nem láttam?ACER Aspire Switch 10 E 10.1" 500+64GB kék NT.G0NEU.003
ACER Aspire Switch 10 E 10.1" 564GB fehér NT.MX2EU.003
Ha eseetleg tudtok ajánlani a fent említett tabletekkel egyenértékű és hasonló árkategóriájú (100-120K) androidos tabletet, azt is szívesen veszem.
Alapvetően csak netezés, filnézés, esetleg játékra lenne használva.Köszönöm a segítséget
-
Isti2
aktív tag
sziasztok.
használt 2in1 gépeket nézek, nem tudok dönteni pár típus közül, melyik lenne a legjobb?-asus t100 64gb
-hp slatebook 10 x2
-hp envy x2
-Medion Akoya P2212T (MD 99288)főleg böngészni max. 5-10 fülön egyszerre, ebookot olvasni, meg max. 720p felbontású videót nézni kellene és a legfontosabb az üzemidő lenne, beltérben használnám, kisebb fényerővel.
köszönöm.
-
csendes
addikt
A megadott keretet és Word és Excel igényt is figyelembe véve Windows-os hibridet ajánlanék, pl. 90 ezerért [Lenovo Yoga 300] vagy [Asus Transformer Book T100TAM]. A Lenovo kicsit nagyobb kijelzős, erősebb processzorral és kifordítható billentyűzettel; az Asus billentyűzete viszont levehető.
-
kurtzyx
tag
Estét!
Átnéztem az itthon kapható wines tabokat [bill. dokkolóval] + 1 acer switch E-t ki tudtam próbálni órán [legalábbis asszem E volt, nagy, randa, színes és acer switch
ha régebben is volt hasonló switch akkor meg passz.]
Minden esetre nem igen győzött meg a dolog. Könnyebbnek könnyebb de legalább elég kicsi ahhoz, hogy folyton azt nézd mikor esik át a lábad közt és hasonlók. Viszont ahhoz képest, hogy 10 inchről beszélünk meg igazából elég nagydokkolóval 1,5 kiló körül és másfélszer olyan vastag mint az Y70-50em?! Ez persze a konkrét típus hibája és nem az összes hibridé, holnap elslattyogok boltba megtapogatni egy másik switchet [switch 10 FHD a bolt szerint, gondolom ez a sw5 széria akar lenni ami elvben az E-vel 1 időben jött ki].
Néztem még a Asus Transformer T100TA / TAM / CHI stb gépeket amik szintén nem éppen kicsik [kivéve a CHI ami iszonyat sexy de annyiért már ipad air 2-vel dobálnak meg bárhol.] viszont semmivel sem tudnak többet mint az acerek [konkrétan a billentyűzetük kevésbé tűnik életképesnek.]
Ugyanakkor ha a másik switch se áll kézre akkor marad a sima tableten való pötyögés.
Erre az esetre a már megénekelt [net, média, jegyzetelés, hearthstone, 3g / LTE, 2gb ram, bővíthető rom és 1 +: normális kijelző, elsősorban színhűség + fényerő párosra gondolok ezalatt.] adatokkal rendelkező droidos gépek közül mit lenne érdemes megnézni?
A keret 90ről közbe bővült 100-120k-ra. [Előny ha edigitalnál beszerezhető, bár nem feltétel.]Esetlegesen euból Cube i7, teclast 98x pro? Ha euból jönnek akkor a vásárlás helye szerinti VAT-ot kell fizetni? [tinydealen ha jól emlékszek lehet németből hozatni.]
Illetőleg lenne 1 appokat illető kérdésem hátha tudja vki:
Droidra van olyan szöveges dokumentum szerkesztő ami ismeri a kanákat és a kanjikat [japán írásjelek]?
Ha jól emlékszek a Ms Word winen ezt meg tudja oldani úgy, hogy hepburn átírással beírod és a szó leírása után a latin betűket kanjira / kanákra cseréli.Huh ez hosszú lett.
Előre is kösz.
-
mazsi
senior tag
Srácok!
Beszéljen le valaki a Teclast X98pro tabletről!
Vámmentesen tudom beszerezni másfél hét alatt, egy Op3ndott, Nexus7, Asus T100 triót cserélnék le rá, mert ebben 4GB memória van, és még marad is pénzem.
Tudtok ennyiért hasonló tudású cuccot?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre ki tudta rootloni a Kingoo root a Tagital T10 (Allwinner A33, 1024*600) tabomat. Nos akinek ilyen van, az nézze meg, mert vannak vele problémák.
A DU Speed Accelerator app egyrészt mindig összeomlott, másrészt a marketes app eltávolító program nem tudta uninstallálni. Látszólag sikerült neki, de a következő induláskor megint ott volt. Kézzel törölve az /app mappából végre eltűnt a sunyiban.
A nagyobb probléma, hogy a mcaffe szerint a gyári google app fertőzött volt mindenféle megfigyelésre használható kártevővel. Uninstallálni ezt sem lehetett, töröltem kézzel, majd visszaraktam a marketből az igazit. Valószínűleg a facebook hírek is ebből jöttek, mert sosem volt fb app a tabon és nem is lesz.
Végül az alap "browser"-t is töröltem, mert abban meg nem lehetett a kezdőlapot átállítani, valami fake keresőre irányult.
Kapott még egy bigtincan reklám blokkolót, most úgy néz ki minden fasza a tabon. 470-490MB szabad memória, 16650 pont az Antutuban. Ez elvileg nem valami nagy pontszám, de pörgős a tab, gyorsan dolgozik és könnyebben tölt be weboldalakat, mint a korábbi kétmagos Rk3066-os tabletünk.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Greenbook #59415 üzenetére
ASUS Transformer Book T100TAM, Lenovo Miix 3 10
(#59420) Mr.Grey
Maximum mennyit szánnál rá ?
(#59424) hEngi
LG
(#59425) surgery
WayteQ xTAB-8X, Prestigio MultiPad Color 7.0 3G, esetleg még az ASUS Fonepad 7 (FE170CG).
(#59428) ZolikaE46
Természetesen van(nak) és eddig is volt(ak), csak az(ok) nem ennyibe kerül(nek).
-
tjb007
nagyúr
válasz
pandur99 #58515 üzenetére
Itthon ez a legolcsóbb ajánlottnak mondható 3G-s 10 hüvelykes. Nem egy erőgép, de netezni meg szöveget szerkeszteni azért lehet rajta.
Ha valami komolyabbra vágysz jelezd!(#58516) dunc
Ez is az ajánlottak közé tartozik, viszont ezzel is ugyanaz a helyzet (kijelző, kompromisszum), mint a 7 hüvelykes változatával (amit már egyszer kérdeztél).
(#58544) Shingen
Az ár-érték arányt is figyelembe véve a Lenovo. Ami meg nem megy (nem csak játék, van alkalmazás is), az nem megy. Ennyi kompromisszumot kell kötni ezekkel az Intel processzoros modellekkel.
(#58545) Ftomm
Igen, erős közepes alá (ötször).
Inkább a T100-at válaszd, ha már egyszer van ilyen lehetőség is.
--------------------------------
Lehet, hogy maradt megválaszolatlan kérdés, majd holnap estefelé (vagy vasárnap) átnézem újra a mai termést (meg a holnapit is). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csendes #58292 üzenetére
Igen, ezek megvoltak, de semmi nem kap root jogot. Van egy rakás bloatware a tableten, amik csak problémát okoznak és ki kellene irtani őket, meg a big tin can-t is fel kellene pakolni...
Pl. nincs külön facebook app a tabon (ha rajtam múlik, soha nem is lesz itt FB
), de mégis feljönnek FB-s hírek pl. Obama aktuális beszédéről a jobb alsó sarokban. Apám használja a gépet, ő meg nem is tud anoglul...
Valamint van pl. DU accelerator is a gépen, az minden playes letöltésnél vagy program frissítésnél összeomlik, bár legalább a letöltést nem rontja el. No meg böngészés közben hirdetések ugranak fel a kép közepére, szintén angolul.
Ez a DU cucc a rootolás közben is összeomlott, gondolom elszúrt valamit a rootolás folyamatával, amitől az nem ment végig. Ha a root again gombra nyomok a kingooban, akkor már visszajön azzal, hogy nem sikerült neki. Föliratkoztam a levelükre, értesítenek ha menni fog...A kingoo egyébként annyit fejlődött, hogy januárban mikor próbáltam, akkor az újraindítás után nem indult el többet a nova launcher, meg semmi más sem szinte, alig tudtam bejutni a beállításokba, hogy a recoveryből nyomjak egy factory resetet.
Amúgy android root nélkül az olyan, mint házibuli nők nélkül.
szerk: a kingo support ennyit tudott mondani a tabra:
softwinner T10 4.4.2 astar_y3-eng 4.4.2 KVT49L 20141205 test-keys -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Minek kell történni a Kingo Root lefutása után? Tagital T10-et rádugtam, driverek fent voltak előtte. Felrakta a kingo root progit a tabletre és meg is nyitotta, de csak ennyi. Nem kap semmi sem root jogot, a program csak annyit írt, hogy sikerült a root.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintetek mivel lehetne rootolni egy Tagital T10 tabletet? Allwinner A33 van benne, Android 4.4-el.
-
stewe780
őstag
Üdv mindenkinek!
Rossz topikba írok, de ha már 1szer itt kezdtem kérdezősködni, gondoltam megosztom a döntésem végeredményét.
Tehát onnan indult a történet, hogy a szüleimnek kerestem tabletet internetezéshez. Tökéletes választásnak tűnt az android, a maga egyszerűségével, meg amúgy is a tablet kényelmesebb böngészni, olvasgatni. Aztán jött az akadás, nekem minden android lassúnak tűnt. Még a galaxy s 10.5 is. Erről itt megoszlottak a vélemények, de amiket én tapiztam mind akadt mondjuk egy index.hu-t nézve. Utána bejött a billentyűzet probléma, hogy lehet jó lenne, mert azért ez a tapi néha még engem is felbosszant, hát még aki számítógépet sosem használt.
Az akadást illetően bementem egy i-boltba, hát amit a tavalyi kiadású tab air produkált elkápráztatott. Na ott éreztem először, hogy rátapad a weboldal az ujjamhoz. Akármilyen őrült módon tologattam, nagyítgattam, nem jött zavarba.
Na és akkor tegnap bementem a MédiaMarkt-ba. Nagy akció, minden tablet/noti 10%-al olcsóbb. Transformer android nincs. Viszont a windowsos transformerekből egy asztalnyi külön kiállítva. Megnéztem az egyiket. iPad érzés fogott el. Index.hu. Őrült mód, követi. Nem akartam win-es rendszert, de az látszik, hogy ez használható. Az akció is kellemes volt. Gyakorlatilag a teljesen ismeretlen webshop ár legolcsóbb darabjával volt egyenértékű. És azért ez mégsem 1 webshop.
Végül is a döntés egy T100TAM asus transformer lett, 4 core, 2,4Ghz-es atom, 2GB ram, 32GB SSD, HDMI kimenet, és 500GB HDD a billentyűzetben. Mindez bruttó 107kHUF. Nem tudtam otthagyni. Nem érdekelt, hogy windows! Smooth mint állat, iPad sebesség. Ismert rendszer, teljes értékű windows, nem amolyan butított RT. Az 500GB HDD meg olyan plusz, amit még androidban a legdrágábban sem láttam sehol.Csak gondoltam megosztom Veletek. Hátha valakinek segítek vele. Én pedig ez úton is még1szer köszönök minden segítséget. Nem adtam fel, hogy egyszer megismerjem a droidot, de ez most elmarad.
Egyébként elég kényelmes a bill, egy ekkora hozzászólás is kellemesen lepötyöghető vele.
-
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet!
Megfelelőbb topik híján itt tenném fel kérdésem: adott egy GDIPPO T10N tablet, amivel is akadt egy csepp probléma.
Nevezetesen az, hogy Skype hívásnál a hívott féltől érkező hangok nem a hátsó hangszórón szólalnak meg, hanem a telefonáláshoz használandó kis cicergőn, nincs kihangósító ikon.
Próbáltam már több Skype verziót is, de nem változott a helyzet. A hangszóró rendben van, filmeknél pl. az szólal meg.Tudtok megoldást arra, hogy a Skype is a hátsó hangszórót használja?
-
melan
senior tag
válasz
HollywoodBoy #53458 üzenetére
Hali!
Nekem Concorde T10-esem volt egy évig, ami egy az egyben ugyanaz,. mint a Q10, csak két maggal. Nem volt vele problémám, minden szépen (amit akartam, mondjuk hardcore gameval nem nyomultam) ment rajta. Sok pdf, net és némi játék, pl angry, heroes 3, the room ... Szép képe van, akksi megfelelő, erős wifi. Múlt héten adtam el, fájt is a szívem miatta, de még most kaptam érte némi pénzt, sajna sokat esett az ára (40-ért el tudtam adni 1 évesen). Szóval nekem bevált, gondoltam is rá, hogy meghagyom, mert mégiscsak 10"-os, meg elegáns kis cucc volt a fém borításával meg a billentyűzettel (amit felmatricáztam magyarrá, tutin nézett ki, mintha gyárilag lett volna olyan).
Ami negatívum talán (míg azt nem hiszik, hogy fizetett ömlengés), hogy az aksi csak 95 %-ot írt max (kivéve, ha wifin voltam töltéskor, akkor felment 100%ig) de persze maxra volt töltve ilyenkor is. Próbáltam root után kalibrálni, de hiába. Viszont ami a legjobban zavart, hogy nem volt szoftverfrissítés rajta az eltelt egy év alatt, még mindig a gyári 4.1.1 az egyetlen ROM hozzá. Ez elég gáz... Amúgy volt a Concorde-tól One először, most meg még van egy Slim is, minddel meg vagyok elégedve, a Slim (kopp-kopp) egy csoda, ahogy megy, pedig a gyerek meg az asszony 0-24-ben használják.
Szóval +1 javaslat rá. Annyit még, hogyha nem használod ki a billentyűzetet ( amit én annak ellenére, hogy kiváló cucc, nem használtam, mivel baromi nagy a 10"), szóval, ha nem használod ki, felesleges. Én épp most váltok 8"osra, mint a Slim. Az 2Gb Rammal eszméletlen gyors minden téren, és igaz, hogy kisebb a kijelző, de (nekem) elég. -
melan
senior tag
Sziasztok! Concorde T10-esemet cserélném újabb hardverű tabra. Első körben 2 kiválasztottam van: LG G-PAD 8.3, illetve Asus MeMoPad HD 10 ME102A. Tudom, hogy a kijelző mérete eleve eltérő, de mégiscsak kellene ajánlás, hogy melyiket érdemesebb megvenni... A jelenlegi 10.esem szerettem a mérete miatt, de a feleségemnek Concorde Slimje van, ami 8-as, azzal is beérem, nem vészes a mérete (előtte 7-es volt, attól jóval nagyobb). Mindkettőről jókat olvastam, és hát az Asus mellett szól a mérete, persze mivel kisebb a felbontása, futhat rendesen rajta az android, az LG-nek viszont nagyobb a felbontása, és 2Gb Ram van benne... HDMI nem fontos, eddig sem nagyon használtam. Elsősorban erős wifi kell a munkahely miatt, és általános használatban lesz, néha játék.
Valakinek vélemény/ellenvélemény? -
SILENTLIGHT
újonc
ÜDV!
Még új vagyok, nem tudom, jó helyre írok-e de ezt használják sokan tablet témában!Szeretnék gyári garanciával kapcsolatban kérdezni!
Adott egy Asus Transformer book - T100 as TABLET PC Ami, 2 hét használat után elromlott, nem kapcsol be, csak jelzi a fény, hogy indulna de a képernyő fekete marad.
Ez nem egyedi eset, több ilyen hibára is panaszkodtak már e tablet vásárlói, hogy a fény villog, de a kép nem jön be!
Vissza vittem ahol vettem, és ugye a csere, pénz visszafizetés nem volt már lehetőség, lévén, hogy 3 napon túl volt reklamáció!Gyári garancia 2 év - 24 hónap.
Gyári szervizbe vitték. De ez hetekig is eltarthat,Már megbántam, ezt a tabot, inkább másmilyet vennék már! A javított dolgokat sem szeretem!
Itt jön a kérdésem: A gyár biztos nem fogja visszaadni a pénzem? Ha kell, szét szedik az utolsó csavarig, kicserélik az utolsó mikrochipet is, de pénzt nem fognak visszaadni? És az eladót se kötelezhetik arra, hogy vissza fizesse a vétel árat? És újat se fognak adni helyette? Ha hetekig tart majd kijavítani, akár új szoftvert írni, akkor se fognak pénzt visszaadni? Csak a javított tabot fogom vissza kapni?
Köszönöm a válaszokat, a segítséget!
-
tjb007
nagyúr
válasz
szimla65 #50320 üzenetére
Nekem ez hamisítványnak tűnik, nem emlékszem rá, hogy a Lenovo gyártott volna valaha is ilyet, ráadásul még az árát is sokallom.
Maximum 50e forintért itthon is kapsz 8 hüvelykes kijelzővel rendelkező modelleket, amik ennél még jobbak is (plusz ugye azokra hazai garancia vonatkozik).(#50321) scales
A driverrel kapcsolatban próbálj meg itt érdeklődni: [link], vagy esetleg közvetlenül nála: [link]
Az a 8GB meg több részre van particionálva, tehát minden egyes bitje nem fog a rendelkezésedre állni. Van például egy partíció, amin maga rendszer találhat, ez kapásból mínusz 700MB-1GB. Így látatlanba nem tudom megmondani neked a partíciókiosztást, tehát, hogy pontosan melyik mekkora részt vesz el abból a 8GB-ból nem fogom tudni megmondani.
Az az 1,9GB a data partíció lesz, ahová az alkalmazások települnek. Azt a -becsléseim szerint- 4-4,5GB-ot, amit szabadon felhasználhatsz Média, SD kártya, SD, vagy Belső SD kártya néven fogod megtalálni a Beállítások → Tárhely menüpont alatt.(#50327) Old Gyfland
Itt elég jól le van írva róla minden: [link]
Alternatívának pedig ott van a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 és a ConCorde Tab AMAZON.(#50328) Süvi
Androidos vonalon az ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE (most 120e forint a Samsung Galaxy TabPRO 10.1 az Expansyson, de ugye már nem Magyarországon van).
Érdemes még elgondolkodni a Windows 8.1-es modelleken is, amiken gyárilag ott csücsül az asztali Office, ha már ilyen jellegű munkára kell. Ebbe a 130e forintba belefér az ASUS Transformer Book T100, az Acer Aspire Switch, valamint a Full HD kijelzős Lenovo Miix 2 10 (igaz billentyűzetes dokkoló nélkül, azzal egy kicsit többe kerül).(#50330) lazlogogola
ASUS MeMO Pad HD 7, Acer Iconia A1-830
(#50331) Mankó
Lenovo IdeaTab A3500L, ASUS MeMO Pad HD 7
(#50333) Mankó
Az első.
(#50338) JBela72
Azért nem megy, mert a 2012-es modell micro-USB portja nem MHL képes, magyarán nincs lehetőség arra, amit te szeretnél.
--------------------------------------------------
A végére pedig egy „szolgálati” közlemény.
Nem túlzás, ha azt állítom, hogy már hosszú ideje én viszem egyedül a hátamon az egész topikot, ami azért elég megterhelő tud lenni. Most jött el az a pillanat, amikor már ez kezd sok lenni, így egy kicsit most félrevonulok, nevezhetjük akár nyári szünetnek is. Így talán jut egy kis időm a korábban elkezdett, de még be nem fejezett projektemre is.
Természetesen azért néha be-be fogok nézni, de nem leszek úgy jelen mint az elmúlt hónapokban, így arra szeretnék kérni mindenkit, hogy legyetek aktívabbak! -
haruspex
aktív tag
Stylust tényleg jól a sajáttal rendelkező Samsung Note szeriája kezel, amiből a tavalyi fér bele a keretbe rendes garanciával, de ha csak mutogatni, illetve alap dolgokat csinálni kell, akkor az utólag vásárolt kapacitív stylus szerintem majdnem bármelyikhez jó.
Ha nem csak androidos tablet játszik, akkor, munkára szerintem, és az általad leírtakra, messze az Asus Transformers T100 a legjobb, ezen van teljes előretelepített office, és a 130k-s keretbe talán még a hdd-s verzió is belefér.
-
válasz
knifemaster #49341 üzenetére
Ennyiért már 64+500GB-os hibrid W8.1 tabletet is kapsz, Office-al, és a keretbe még egy táska/tok is bőven belefér: Asus T100
-
andrisms
aktív tag
válasz
tjb007 #48857 üzenetére
Köszönöm a választ!
Így akkor a TF701T és SlateBook x2 táblák maradtak, illetve a T100. Kijelzőnél -nekem- 10"-on elég a fullHD, nagyon nem vágyok többre. Fényerőben mi a különbség a kettő közt, azt esetleg tudod? Akku tényleg majdnem ugyanolyan mindkettőben? Mert Asusnál 14 órákat olvasok dokkolóval, HP-nál pedig 9-10 óra alatti eredmények jönnek, szintén dokkolóval.(notebookcheck.net, engadget.com)
A HP és az Asus közt 40e Ft árdifferencia van (HP: 110e, Asus: 150e), még így is megéri a felárat(kijelző felbontást figyelmen kívül hagyva)?
XE500 ma kiesett, rendkívül igénytelen műanyagból építkezik, emellett a dokkoló minősége sem az igazi, lötyög benne a tábla. TF810c és Acer akkor a proci miatt esik ki.
Marad még a T100, ami elvileg már Bay Trail-T platformos, ez érdekes ajánlat lehet, 136e Ft-ba kerül a 64GB+500GB-os változat. Elvileg 10 óra körüli üzemidőt írnak. Mennyire kényelmes 10"-on windowst kezelni hosszabb távon? Ma nyomkodtam egy T100-at, de nyilván 5 perc alatt nem szűrtem le a dolgot.
Így a 3 táblára esetleg kaphatnék pro és kontra érveket? Nem szeretném elkapkodni, elszórni sem a pénzt, a legjobb ár/értékű ajánlatú gépet szeretném megvenni.
1-2 évre tervezek vele, nagyrészt internet, néha film, skype lenne, esetleg ritkán szövegszerkesztés, játék nem nagyon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
andrisms #48853 üzenetére
ASUS TF700T & TF700KL: két éves modellek ma már gyengének számító processzorral és megszűnő támogatással → felejtősek
ASUS TF701T: OK √
HP SlateBook x2: OK √Más hasonló kaliberű modell ezeken kívül most nem is jut eszembe az Androidos vonalon.
A legnagyobb eltérés kettejük között a kijelzőben van, a HP-nál Full HD, az ASUS-nál pedig WQXGA a kijelzőfelbontás. Minden másban szinte megegyeznek, akkuban is szinte ugyanazt hozzák, ennek ellenére én mégis inkább az ASUS-t ajánlanám a nagyobb felbontású kijelző és a két év garancia miatt. Ehhez kapcsolódóan szeretném megjegyezni, hogy kiállított mintadarabok alapján, amiket boldog-boldogtalan össze-vissza nyomogat nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.Jöjjön a Windowsos vonal.
Kezdjük pár lényeges infóval. Nem minden billentyűzetes dokkolóval rendelkező modellek a dokkolója tartalmaz extra akkut, ilyen például az ASUS T100 és a Lenovo Miix 2 10 is. Az általad felsorolt másik három modell (ASUS TF810c, Acer W510, Samsung XE500) dokkolója viszont tartalmaz extra akkut, igaz még így sem nagyon fogsz tudni 10 óra fölé menni. Ezeket azért nem ajánlanám, mert ezekben még Clover Trail platformos processzor van (Z2760), ami jóval gyengébb a tavaly piacra dobott Bay Trail-T platformos processzorokhoz képest, valamint a fogyasztása is magasabb. Olyan nagyon nagy választék nincs ebben az árkategóriában, szóval ha a Windows mellett tennéd le a voksod el kell döntened, hogy melyik a fontosabb, az üzemidő vagy a jobb teljesítmény.(#48854) scout pro
Lenovo IdeaTab S6000L
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, ehhez kérném a tanácsotokat. Sokat gondolkoztam, de nem tudok dönteni. Egy Ativ tabot cserélnék le.
Ami szempont lenne:
-minimum 10"
-új, bruttó 160e Ft-ig bezárólag, 27%-os ÁFÁval, vagy használtan 115e-ig, de az is garanciás legyen
-gyári garancia, megbízható, itthoni boltból, lehetőleg személyes átvétellel
-elsősorban netezésre, filmnézésre, nagyon ritkán wordre használnám, játékok maximum nagyon alapok.
-tudom hogy ez androidos tablet topic, de ha ötlet lenne akkor windows 8 is lehet, win RT és iOS semmiképp
-dokkolós billentyűzet, tudom, ez eléggé leszűkíti a kört
-átlagnál jobb üzemidő, dokkolóval 10 óra felett
-minimum FullHD (windowsnál 1366-> )
-erős(ebb) wifiAmiket eddig néztem:
droid: Asus TF700T,TF700KL,TF701T(legszebb, papíron erős is); HP Slatebook X2win: ASUS TF810c(bár ha jól néztem, ehhez talán nem jár billentyűzet ekkora keretösszegbe? ez a legszimpatikusabb amúgy, csak kellene ennyibe a dokk is), T100(itt anyaghasználati problémák merültek fel); iconia w510, samsung XE500(ez is érdekes, csak akkuba elvileg nincs a topon)
Ma néztem MM-ban egy TF701-et, gyönyörű kívülről, de a teljesítményével valami gond volt. Feloldógomb lenyomása után vagy 3 másodpercet várni kellett hogy egyáltalán legyen kép, képnézegetőbe egy kép megnyitásakor először homályosan jelent meg a kép, majd lassan elkezdte kiélesíteni- tényleg lassan és nem egyszerre, hanem 4cm-es sorokban, érdekes volt. (Nem tudom hogy ezek egyedi problémák-e, esetleg programhiba, vagy alapból ilyen lenne?) Egy Tegra 4től nem ezt várná az ember...
Emellett a maximális fényerőt is nagyon alacsonynak éreztem.Fontos lenne a folyamatos működés, ha nem szaggatna, lassulna be állandóan.
A TF700 és 701 közti árkülönbséggel megkapnám azt a többletet is, vagy túlárazott, nem érdemes belefektetni a plusz pénzt? (tudom, nagyobb felbontás, több RAM, erősebb proci, nagyobb üzemidő, de megéri a felárat?) Tegra 3 megállja még a helyét manapság? A közeljövőben a szempontjaimat nézve jön valami értelmesebb tab?Próbáltam olvasgatni visszafele, sajnos nem jutottam sokáig, ha tudnátok segíteni, megköszönném.
-
válasz
Sontir Fel #48739 üzenetére
Nekem az alma cuccai elvbol nem kellenek , de elismerem hogy nagyon egyben levo keszulekek mind sw mind hw teren. A droid tabhoz annyit fuznek, rendeld online szallitasd ki aztan 8 nap probalkozasod lehet , 8 napig elallhatsz , indoklas nelkul a vasarlastol , mert online vetted.. A 40 napos extrem visszavetel vagy csererol eddig nem hallottam ,unoka hugimnak nem ajanlottak ilyet mikor szenne szivtak az alcor tabjukkal magukat , az elsoben akksi nem volt, a masodik allandoan fagyott , force close-ok , rebootok, pedig az is 2 giga ram meg sok szep felirat a dobozon, alcor szerviz meg eleg gyoker modon allt a dolgokhoz, vegul az ED ajanlotta fel nekik sajat kontora a masik meszulek valasztasanak lehetoseget. Ha mar B brand akkor wayteq ,az se hiba mentes , de egy ket srac ott van mogotte a forumrol es amit tudnak javitanak sw teren . Persze a hw gondokon ok sem tudnak segiteni.
Ha valtani fogok akkor teljes erteku win tab lesz, asus t100 , alapbol olvasni , forumozni,netezni szoktam arra meg untig eleg a win8 tab , es eroben nem egy kategoria a droiddal...de ez a jovo zeneje.
-
tjb007
nagyúr
válasz
junior11 #48021 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani, plusz ez az adott kereskedőtől is függ.
(#48022) Redplee
Ugyan ez a topik már csak az Androidos tabletekről szól, ennek ellenére erre a célra én mégis inkább egy Windows 8-as modellt ajánlanék, mégpedig az ASUS Transformer Book T100-ast.
-
tjb007
nagyúr
válasz
miksiy #47997 üzenetére
Nem a márkára voltam kíváncsi, hanem a típusára (pl. DSLR, videokamera, webkamera stb.).
(#47998) gigoloZdS
LG G Pad 8.3, ASUS MeMO Pad FHD 10
A fényceruza meg csak és kizárólag katódsugárcsöves monitorral/tévével működik, tehát ezt el is elfelejtheted.(#47999) Garsza
ASUS Transformer Book T100
(#48000) beci
-
-
Kal-El
senior tag
Most nézem, hogy a T100-ból van ilyen is: Merevlemez: 500GB belső SATA III merevlemez
Ilyennel még nem is találkoztam, hogy merevlemezt raknak bele. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
ExpertEndre #46998 üzenetére
ASUS Transformer Book T100
Itthon ennél jobb ebben az árkategóriában egyelőre nincs.(#46999) Szabix01
ASUS MeMO Pad FHD 10, Samsung Galaxy Tab 3 10.1, plusz ha neadjisten beleférne még a 130 is, akkor Sony Xperia Tablet Z.
(#47001) forestwow
Nézz körül az XDA-n, hátha találsz ott régebbit.
-
Bdanyy
addikt
válasz
ExpertEndre #46998 üzenetére
Asus T100 esetleg?
-
parandroid
félisten
válasz
Bdanyy #46718 üzenetére
Én a Dellt vettem, mert éppen akciósan ez volt a legjobb ajánlat, de ahogy néztem, az Encore és a Miix is kb egykutya. T100 ugye meg már nagyobb, meg jár hozzá dizájnos billentyűzet, ami a többiekhez jó drága, ha gyári, cserébe kicsit talán műanyagabb. Neked kell mérlegelned, hogy számodra mi a fontosabb.
p
-
Bdanyy
addikt
válasz
parandroid #46710 üzenetére
Köszi.
Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott, ha az árát sem veszem figyelembe? Akkor is a korábban említett dell? A T100 elég samsungosnak tűnik anyaghasznalatra
-
<MZ/X>
őstag
Hali,
Tudtok esetleg olyan hibrid Windows-os tabletet mondani, amihez van touchpaded billentyűdokkoló, amihez lehet egeret használni, meg külső vinyót, Windows programokat rá lehet rakni (Total Commander, MPC-HC, uTorrent, foobar2000) mint egy sima laptopra, de ha leveszem a dokkolóról meg tabletként funkcionál? (ilyenkor pl. teljesen más az oprendszer-típus a 8.1-en belül, vagy ilyenkor is tudnék simán Desktop-ra menni tabletről? Azt hiszem az Asus Transformer Book T100 is ilyen, csak ennél egy kicsit jobb minőségű dokkoló lenne jó. Kb. 120-ért nagyon irreális?
-
-
Radványi
aktív tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Radványi #45981 üzenetére
Pont beleférne a 64GB-os Microsoft Surface Pro 2 a keretbe, de sajnos nincs rajta HDMI, csak DisplayPort. Átalakítóval ugyan menne, de nem tudom mennyire lenne ez okés neked.
Lenne ezek kívül még három, ami igazából a Dell Venue 11 Pro Bay Trail-T-s, Core i3-as és Core i5-ös változata.
Ezeken kívül meg ugye ott van az általad is kinézett T100, ami mellé gyári tartozékként jár a billentyűzet. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Tabletet szeretnek venni. A fo szempont, hogy windows os legyen de ne RT. Mindenkeppen teljeserteku windows kellene. Legyen rajta USB, HDMI es SD kartyaolvaso.
Arban 100-200 HUF kozott keresgelek vagy $900-ig. Kulfoldon vennem ezert nem szamit, hogy magyarorszagon elerheto e vagy sem.
Eddig az ASUS T100 -t nezegettem.Jah es jo lenne ha ssd lenne benne.
A felhasznalasi terulet a kovetkezo lenne: Full HD lejatszas, internet bongeszes es Office Word, Excel hasznalat.
Elore is koszonom a segitseget
-
oregnigger
csendes tag
sziasztok!
Ne haragudjatok,még 1x megkérdezem,mert lehet,hogy elseje miatt senki nem válaszolt,hátha most.
Segítsetek légy szíves. 10” es tabletet szeretnék venni második gépnek otthonra (wifi vel net(ez kellene,hogy erős legyen), gyengébb játékok a két gyereknek (5-8 évesek), e-book, és autóban dvd nézés). Használtakat nézegettem,mert nem szeretnék nagyot bukni,ha leejtik,elromlik.
Ezeket találtam:
1. NAVON platinum10 tok+bill 30k
2. FLY touch 10’2 3D 26k
3. Yarvik 10” 30k
4. WAYTEQ xtable 100 38k
5. MYAUDIO bbbbbbb 32k
6. Alcatel T100 as 25k
Az első nekem szimpatikus lenne,mert tok+bill, de abszolút nem értek hozzá,ezért ha valaki szaki megírná,hogy inkább melyiket,és esetleg,hogy melyeket nem,azt megköszönném!Azóta bogarásztam itt a fórumon és talán a wayteq lenne a legjobb?
Vagy bízzak a gyerkőcökben,hogy nem törik össze és vegyek használtan Samsung Galaxy Tab 2 10.1 60k körül?
köszönöm zsolt -
oregnigger
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek légy szíves. 10” es tabletet szeretnék venni második gépnek otthonra (wifi vel net(ez kellene,hogy erős legyen), gyengébb játékok a két gyereknek (5-8 évesek), e-book, és autóban dvd nézés). Használtakat nézegettem,mert nem szeretnék nagyot bukni,ha leejtik,elromlik.
Ezeket találtam:
1. NAVON platinum10 tok+bill 30k
2. FLY touch 10’2 3D 26k
3. Yarvik 10” 30k
4. WAYTEQ xtable 100 38k
5. MYAUDIO 2magos 32k
6. MAYAUDIO 1 magos 29k
7. Alcatel T100 as 25k
Az első nekem szimpatikus lenne,mert tok+bill, de abszolút nem értek hozzá,ezért ha valaki szaki megírná,hogy inkább melyiket,és esetleg,hogy melyeket nem,azt megköszönném!
köszönöm zsolt -
parandroid
félisten
Elmentem megnézegetni ma a kínálatot, jelentem, csúnyán ki vannak fosztva az üzletek így karácsony után. A legnagyobbak (MM, Saturn) a leginkább. Úgyhogy valszeg online vásárlás lesz. Viszont így menjen az ember nővel vásárolni: párom is választhatott magának tabletet, és amikor már láttam, hogy folyamatosan az Apple standokhoz indul automatikusan, már sejtettem, hogy baj lesz. Mutathattam én neki Win8.1-et, vagy Androidot, fehéret, feketét, vagy tarkát, úgy fest, hogy csak lesz a családban egy iOS tablet is. Gondolom azt meg se kérdezzem, hogy érdemes-e az iPad Mini helyett az új Minit venni a retina kijelzővel, hiába közel kétszeres az árkülönbség...
Ja, Bay Trail CoS-es gépek bár papíron elvileg mindenhol elérhetők, mutatóba sem sikerült egyet sem találnom, be kellett érnem a Cedar Trail-es kiállított példányokkal. Viszont pont azt nem tudtam így megnézni, hogy milyen benyomást kelt élőben egy 8"-es Dell Venue, egy Lenovo Miix2, egy Toshiba Encore, vagy egy Asus T100TA. Papíron mind kb ugyanazt tudja, árban van a Dellnek perpill 50 EUR előnye a Notebooksbilliger akcióban, de kicsit fázok attól, hogy vakon berendeljem bármelyiket.
p
-
-
mike1334
veterán
válasz
parandroid #45581 üzenetére
Ott van esetleg még az Asus T100, azt is sokan dicsérték.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv. Milyen tapasztalatok vannak az Asus Transformerbook T100-asokkal?
-
tjb007
nagyúr
válasz
d.carpa #45069 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
(#45072) overland
Ezt igazából neked kell eldöntened, de ha már megkérdeztél, akkor inkább a nagyobb kijelzővel rendelkező telefonok között nézz szét, ha a telefonálás az elsődleges felhasználás.
(#45073) stargazer
ASUS Transformer Book T100, ASUS Transformer Pad TF701T, Sony Xperia Tablet Z, iPad Air
(#45074) sirszevenap
WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest