- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregnigger
csendes tag
sziasztok!
Ne haragudjatok,még 1x megkérdezem,mert lehet,hogy elseje miatt senki nem válaszolt,hátha most.
Segítsetek légy szíves. 10” es tabletet szeretnék venni második gépnek otthonra (wifi vel net(ez kellene,hogy erős legyen), gyengébb játékok a két gyereknek (5-8 évesek), e-book, és autóban dvd nézés). Használtakat nézegettem,mert nem szeretnék nagyot bukni,ha leejtik,elromlik.
Ezeket találtam:
1. NAVON platinum10 tok+bill 30k
2. FLY touch 10’2 3D 26k
3. Yarvik 10” 30k
4. WAYTEQ xtable 100 38k
5. MYAUDIO bbbbbbb 32k
6. Alcatel T100 as 25k
Az első nekem szimpatikus lenne,mert tok+bill, de abszolút nem értek hozzá,ezért ha valaki szaki megírná,hogy inkább melyiket,és esetleg,hogy melyeket nem,azt megköszönném!Azóta bogarásztam itt a fórumon és talán a wayteq lenne a legjobb?
Vagy bízzak a gyerkőcökben,hogy nem törik össze és vegyek használtan Samsung Galaxy Tab 2 10.1 60k körül?
köszönöm zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest