Új hozzászólás Aktív témák

• stewe780

őstag

Üdv mindenkinek!

Rossz topikba írok, de ha már 1szer itt kezdtem kérdezősködni, gondoltam megosztom a döntésem végeredményét.
    Tehát onnan indult a történet, hogy a szüleimnek kerestem tabletet internetezéshez. Tökéletes választásnak tűnt az android, a maga egyszerűségével, meg amúgy is a tablet kényelmesebb böngészni, olvasgatni. Aztán jött az akadás, nekem minden android lassúnak tűnt. Még a galaxy s 10.5 is. Erről itt megoszlottak a vélemények, de amiket én tapiztam mind akadt mondjuk egy index.hu-t nézve. Utána bejött a billentyűzet probléma, hogy lehet jó lenne, mert azért ez a tapi néha még engem is felbosszant, hát még aki számítógépet sosem használt.
    Az akadást illetően bementem egy i-boltba, hát amit a tavalyi kiadású tab air produkált elkápráztatott. Na ott éreztem először, hogy rátapad a weboldal az ujjamhoz. Akármilyen őrült módon tologattam, nagyítgattam, nem jött zavarba.
    Na és akkor tegnap bementem a MédiaMarkt-ba. Nagy akció, minden tablet/noti 10%-al olcsóbb. Transformer android nincs. Viszont a windowsos transformerekből egy asztalnyi külön kiállítva. Megnéztem az egyiket. iPad érzés fogott el. Index.hu. Őrült mód, követi. Nem akartam win-es rendszert, de az látszik, hogy ez használható. Az akció is kellemes volt. Gyakorlatilag a teljesen ismeretlen webshop ár legolcsóbb darabjával volt egyenértékű. És azért ez mégsem 1 webshop.
    Végül is a döntés egy T100TAM asus transformer lett, 4 core, 2,4Ghz-es atom, 2GB ram, 32GB SSD, HDMI kimenet, és 500GB HDD a billentyűzetben. Mindez bruttó 107kHUF. Nem tudtam otthagyni. Nem érdekelt, hogy windows! Smooth mint állat, iPad sebesség. Ismert rendszer, teljes értékű windows, nem amolyan butított RT. Az 500GB HDD meg olyan plusz, amit még androidban a legdrágábban sem láttam sehol.

Csak gondoltam megosztom Veletek. Hátha valakinek segítek vele. Én pedig ez úton is még1szer köszönök minden segítséget. Nem adtam fel, hogy egyszer megismerjem a droidot, de ez most elmarad.

Egyébként elég kényelmes a bill, egy ekkora hozzászólás is kellemesen lepötyöghető vele.

Új hozzászólás Aktív témák