- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Zsiráfnyál #82372 üzenetére
Jó döntés mert, hiába van karcálló üveg rajta úgyis karcolódni fog és bármi megeshet. Üvegfóliát most raktam öcsém T5-re. Egyszerű volt felrakni, semmi gond vele.
Én aszerint szoktam ali-ról, hogy mennyit adtak el belőle és milyenek a visszajelzések. Bár mi itthon vettük az ED-nál mert, nem volt kedvünk várni most. -
Deck
titán
Tesóm vett egy T5-öt ami elsőre nagyon jónak tűnik de sajnos van egy minimális kicsi fényszivárgás bal oldalt lenn. Ez garanciális? Amúgy ez elvette a kedvem attól, hogy vegyek egyet ha ez gyakori probléma.. Akinek ilyen van fenn áll a probléma?
-
Deck
titán
Üdv mindnekinek!
Huawei T5 és M5 lite között gondolkodom de szerintem nekem bőven elég lenne a T5 is. Ami menne rajta: Sorozatozás (mxplayer), YouTube, Netflix, HBO GO és képregény olvasás. Ezeken kívül semmi más.
Lehetőségem van ennyiért venni őket 29k a T5 és 66k az M5 lite. Nem hiszem, hogy 2X-er annyit érne a lite, és a 29k a T5-ért elég best buy ugye? -
Deck
titán
Elnézve az itthon kapható tableteket kész vicc a piac. Túlárazott hulladék az összes, kivétel nélkül..
Szar kijelzők, 1GB Ram maximum 2GB, HD kijelző, 16 GB belső tárhely Max 32GB.. Aztán 60-70ezrek ezekért?Mikor ilyet is kapni?
-
Deck
titán
Cube iplay 10-nél van jobb ár árték arányú tablet?
-
Deck
titán
Keresnék egy tabletet csakis manga és képregény olvasásra.
Ami fontos lenne: szép hd kijelző legalább és 10".Melyik a legolcsóbb eszköz a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest