- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Laptop kiváltásra szeretnék tabletet venni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 10, vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - használt, de sok garis, jó állapotú lenne a legjobb, de új is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - garancia miatt itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - főként excel és word (emiatt nagyon fontos, hogy valamilyen billentyűzetet valahogy lehessen rá csatlakoztatni - laptopként funkcionáljon), másodlagosan hd filmek (matt, minőségi kijelzőnek nagyon örülnék), online filmek böngészőből, online rádió (viszonylagos hangminőség miatt írom), játék csak olykor-olykor, vagy semennyire
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - sajnos abszolút nem vagyok képben, hogy mennyiből lehet ilyet kihozni. 100K talán?Dell Latitude E6530-at kell kiváltson.
ASUS Transformer Pad TF103C-t próbáltam, de billentyűzet nélkül. Nekem gyenge, lassú, ennél biztosan több kell, filmet néztem rajta, elég hangos, de a fényes kijelző nagy hátrány.
Köszi!
mod: jó akksi előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest