Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
scales
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Szervusz !
(#50339) tjb007
Nos megoldódott a VEGA Q7108 probléma, be volt kapcsolva a Beállítások---> Fejlesztői lehetőségek --> USB hibakeresés
Miután ezt kikapcsoltam, egyből láthatóvá vált Windows XP alatt is !
Ami a memóriát illeti 1.97GB + 3.26GB áll rendelkezésre. Egyébként első benyomásom elég kellemes a készülékkel kapcsolatban, talán egyetlen észrevételem az akkumulátor kapacitás karcsúnak tűnik. Több video formátumot is kipróbáltam , gond nélkül vitte nem akadozott. Tovább ismerkedem vele, tapasztalataimat majd közzéteszem. Köszönöm a segítséged !(#50337) amate
Ahogy írtam fentebb valóban karcsúnak tűnik az akkumulátor, de szerintem nem elég korrekt a töltöttség kijelzés, mert az elején valóban úgy jelzi , hogy gyorsan merül az akksi , de az alsó tartományban azért már lassabban csökken az akksi töltöttsége. Holnap kipróbálom Wifi mellett is , majd megírom mennyit bír !
-
Mankó
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
ÉS ha kicsit túl lóg a 40es határon nem jobb vétel a 32-es Nexus 7 vagy az Asus Memopad 7?
Nekem Nexus 7-em van, első körben arra gondoltam, jó aksi, megy minden, de azóta eltelt másfél év és nem figyelem a tab piacot.
Csak azért , mert a Nexus meg a Lenovo kb. hasonló hardver, kicsivel drágább a a N7, de az visszajön ha a Lenovo-ba is teszek egy memkártyát. Vagy van számottevő különbség is, ami a Lenovo javára dönti a mérleget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen autót vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX