- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
scales
csendes tag
válasz
tjb007 #50339 üzenetére
Szervusz !
(#50339) tjb007
Nos megoldódott a VEGA Q7108 probléma, be volt kapcsolva a Beállítások---> Fejlesztői lehetőségek --> USB hibakeresés
Miután ezt kikapcsoltam, egyből láthatóvá vált Windows XP alatt is !
Ami a memóriát illeti 1.97GB + 3.26GB áll rendelkezésre. Egyébként első benyomásom elég kellemes a készülékkel kapcsolatban, talán egyetlen észrevételem az akkumulátor kapacitás karcsúnak tűnik. Több video formátumot is kipróbáltam , gond nélkül vitte nem akadozott. Tovább ismerkedem vele, tapasztalataimat majd közzéteszem. Köszönöm a segítséged !(#50337) amate
Ahogy írtam fentebb valóban karcsúnak tűnik az akkumulátor, de szerintem nem elég korrekt a töltöttség kijelzés, mert az elején valóban úgy jelzi , hogy gyorsan merül az akksi , de az alsó tartományban azért már lassabban csökken az akksi töltöttsége. Holnap kipróbálom Wifi mellett is , majd megírom mennyit bír !
-
Mankó
veterán
válasz
tjb007 #50339 üzenetére
ÉS ha kicsit túl lóg a 40es határon nem jobb vétel a 32-es Nexus 7 vagy az Asus Memopad 7?
Nekem Nexus 7-em van, első körben arra gondoltam, jó aksi, megy minden, de azóta eltelt másfél év és nem figyelem a tab piacot.
Csak azért , mert a Nexus meg a Lenovo kb. hasonló hardver, kicsivel drágább a a N7, de az visszajön ha a Lenovo-ba is teszek egy memkártyát. Vagy van számottevő különbség is, ami a Lenovo javára dönti a mérleget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Távcső topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest