Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SILENTLIGHT újonc ÜDV! 
 Még új vagyok, nem tudom, jó helyre írok-e de ezt használják sokan tablet témában! Szeretnék gyári garanciával kapcsolatban kérdezni! Adott egy Asus Transformer book - T100 as TABLET PC Ami, 2 hét használat után elromlott, nem kapcsol be, csak jelzi a fény, hogy indulna de a képernyő fekete marad. Ez nem egyedi eset, több ilyen hibára is panaszkodtak már e tablet vásárlói, hogy a fény villog, de a kép nem jön be! 
 Vissza vittem ahol vettem, és ugye a csere, pénz visszafizetés nem volt már lehetőség, lévén, hogy 3 napon túl volt reklamáció!Gyári garancia 2 év - 24 hónap. 
 Gyári szervizbe vitték. De ez hetekig is eltarthat,Már megbántam, ezt a tabot, inkább másmilyet vennék már! A javított dolgokat sem szeretem! Itt jön a kérdésem: A gyár biztos nem fogja visszaadni a pénzem? Ha kell, szét szedik az utolsó csavarig, kicserélik az utolsó mikrochipet is, de pénzt nem fognak visszaadni? És az eladót se kötelezhetik arra, hogy vissza fizesse a vétel árat? És újat se fognak adni helyette? Ha hetekig tart majd kijavítani, akár új szoftvert írni, akkor se fognak pénzt visszaadni? Csak a javított tabot fogom vissza kapni? Köszönöm a válaszokat, a segítséget!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX