Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Windowsos tableteknek nincs külön topikja? :B

    A kérdés igazából az lenne, hogy a perpillanat elérhető gépek között mind egykutya azonos kategóriában, vagy van valami 'erősorrend'? Jó, nyilván a Surface Pro mindent visz, de annak az ára is csúnya. Elsősorban a 8" kategóriát nézegetem most, itt ha jól látom, játszik a Dell Venue 8 (249 EUR), a Toshiba Encore WT8 (299 EUR), a Lenovo Miix2 8 (299 EUR). Ezek kb egyformának tűnnek, melyikre érdemes figyelni?

    Illetve mennyivel könnyebb az élet a 10-11"-es kategóriában? Ott már elkezdenek 400 és 600 között szórni az árak, a szereplők nagyjából ugyanezek (új játékos még a Samsung Ativ S, ha jól látom), gondolom a minőségérzet sem sokat változik a kisebb gépekhez képest.

    Kicsit tanácstalan vagyok, nyomkodtam már a Surfacet is üzletben, meg az Acer Iconiákat és a Lenovo Miixet is, nyilván más minőségérzet, de hiába állok ott mellette, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet hétköznapi használatban. A kicsi kijelző mondjuk nagyon nem zavar, a családban a laptopjaink mind régebbi szubnotik (12"), illetve én elégedetten használom a Nexus 7 2-t is, de a laptopok már elég öregecskék, meg a gyerekek is szívesebben játszanak, interneteznek, néznek filmet tableten, és az akkuk elöregedése és egyre gyorsabb merülése is folyamatos probléma a notikkal, ezért szeretnék átállni.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák