Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Deck #75086 üzenetére

Nálunk van egy Teclast a családban. Anno az is nagyon jó vétel volt, de ma már lehet más márkára tenném a voksom. A gyönyörű és nagy felbontású kijelző mellett sajnos akad pár negatívum:
    - wifi: ez szinte mindegyik kínai / noname tablet rákfenéje
    - wifi vs. bt.: összeakadnak. Nem tudom, hogy miért és, hogy de, ha a bt megy (mondjuk "lóg rajta" egy speaker), akkor a wifi vételi képessége drasztikusan meggyengül.
    - utóbbi időben sehogy sem tudom 100%-ig tölteni az amúgy is kicsit gyengébben muzsikáló akksit
    - semmilyen frissítés nem jött rá (sec. patch sem). Nem is tudott, mert OTA frissítési lehetőségnek nyomát sem láttam

Lehet ez már más, de a lényeg: óvatosan!

• cidalain

veterán

válasz Deck #75086 üzenetére

túlárazás szó azért elég erős, meg az összehasonlítás is. egy kínai tablet árat hasonlítasz, magyarországi tablet árakhoz. Az említett Teclast 95-100 ezer között van, mire ideér a kezedbe (+áfa ugye, amiről nem érdemes megfeletkezni - EU Express most nem elérhető). Cserébe 1 hónap mire ideér. Garanciális ügyintézés sokkal problémásabb, és csak 1 év gari van rá. A kínai tabok minősége, anyaghasználata azért még nem éri el az itthon kapható konzumer tabok szintjét. a szoftvertámogatásról is le kell mondani, mígy egy hazai prémium gépnél azért van egy-két év szoftverkövetés. 100-ért már itthon is lehet hasonló paraméterekkel tabot kapni, vagy kicsit drágábban amikkel azonban plusz szolgáltatásokat is kapsz (2 év hazai gari, Android 8 upgrade lehetőség, minőségi összeszerelés, minőségibb hatás)

másfelől kínában is lehet kapni 1 Gb rammal, és HD kijelzővel tabletet.

(#75089) Szabcsizz
    Francia cég, kínában gyártat. múltkor volt róluk cikk az indexen (1 hete talán). Akár be is lehet vállalni ennyiért, de nekem nincs vele konkrét tapasztalatom.

(#75088) blakey
    igen, 8" esetén is ugyanazok érvényesek, az M3 8 Lite is erősebb, mint a T3 8. Viszont az M3 8 Lite, már 65 körül elérhető. kb 20-szal több, mint a T3 8, viszont tud is annyival többet: FullHD, +1GB ram, +16GB tárhely

Új hozzászólás Aktív témák