Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Rhino666 #94350 üzenetére
4,5 éve minden nap gyorstöltővel 40 perc alatt feltöltöm a telefonom majd további 6-7 órán keresztül töltőn hagyom reggelig, néha éjszaka ha felébredek akkor leveszem a töltőről zseblámpaként használom 1-2 percet majd visszateszem a töltőre és 98-százalékról újra feltöltöm 100-ig
Semennyire nem vigyázok az akkura és 4,5 év után nem mondom hogy olyan mint volt új korában de kibírja az egész napot.
Számomra is meglepően jól bírja, én is olvastam korábban ilyen dolgokról hogy így kell kinyírni egy akkut de ez nekem még enm sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest