-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
aprokaroka87 #94322 üzenetére
Általában FHD, tudom, hogy a kijelző nem az, de mivel az oktatási anyagok olyan felbontásúak, nem szoktam vacakolni a konvertálással. Ha meg sorozat, akkor maradtam annál a méretnél. 4K-ban felesleges tárhelypazarlás a tablet miatt.
Holnap megyek az új tabletért (alldocube). Elvileg annak már 1920x1200 a felbontása és viszonylag friss tablet, szóval talán nem lesz gond a hvec anyagokkal sem és nyúzhatom jó pár évig.@Dr.NX: Nemrég elkértem az egyik edzőtárs 10-es tabletjét.... wow... hatalmas. Mintha egy TV lett volna előttem. Mivel nem folyamatosan a kijelzőt nézem, hanem néha ki is nézek - pihentetni a szemem -, így a 8-as méret elégnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest