Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Annyiban igaz, hogy ettől még a tablet nem 60-at ér, mivel csak akciós volt, de azért valószínűleg máskor is számíthatunk hasonlóra.
Valóban, végül-is összevonták a kettőt, de én nem tartom akkora durranásnak.Nem hülyék, valószínűleg még így is megéri nekik.
Egyébként December 1.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz Szabónagymer #10967 üzenetére
Szerintem mindenképpen használtra értelmezd.
-
Fancy-boy
addikt
Tudja valaki mi a különbség a DHL HONGKONG és a DHL China között?
Nézegettem a Pandawill webshopban a szállítási lehetőségeket, és ezt nem igazán tudom értelmezni, mert azt hittem, hogy csak egy fajta DHL létezik.
Vagy ez esetleg azt jelentheti, hogy a DHL csomagküldővel vagy Kínából vagy HongKong-ból kérem a szállítást?
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz hun_gery #9429 üzenetére
Csak BT meg GPS. Mintha ezek valami jelentéktelen funkciók lennének.
Arról nem is beszélve, hogy a Lenovo azért egy márka, állítólag lesz rá magyar nyelv is.Az Android 4-es Ainol Novo tabletekben meg nincsen flash, és az Android markettel is problémák vannak. Arról nem is beszélve, hogy eléggé akadozva működnek egyelőre.
Mutassatok már nekem 50-60 körül új tabletet amiben van 3G.
Nem előfizetésre...[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz jobbacsabba #9400 üzenetére
Én tudok neked ilyet mondani. Úgy hívják, hogy Lenovo A1.
GPS, Bluetooth, Android 2.3, igaz "csak" 7", de 60 körül megvehető az Ebayről.Ha van Amerikai ismerősöd akkor csak 200 dollár egyenesen a Lenovo hivatalos webshopjában.
keszo
Köszi a linkeket, de ahogy látom a magyar webshopokban elég szegényes a kínálat
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Esetleg vannak olyan Európai webshopok ahol meglehet ezeket a Kínai tableteket venni és szállítanak Magyarországra?
Természetesen drágábban, de az a lényeg, hogy EU-n belül legyen, mert inkább legyen drágább a tablet, csak hamarabb ideérjen + nem kell vámot fizetni.
-
Fancy-boy
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha vásárolok egy tabletet külföldről. akkor kapok hozzá számlát és/vagy garanciapapírt?
Mert látom hogy a kínai tabletekre általában van 1 év garancia.Például ha a Pandawill-től venném, akkor mi jár hozzá?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest