Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
köszönöm
-
RepeatSector
senior tag
Hali valaki nem tudna DPS Dream 9-hez digitizer-t! Én nem találok még vele kompatibilisat sem sehol.
Válaszokat előre is köszi! -
RepeatSector
senior tag
Hali
valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Apad Irobot(kamerás, piros ledes, fém hátlapos) és dobtam rá egy főzött android 1.6-ot ami elméletben rootolva van, de nem nagyon akarja a superuser engedélyeket kiadni!
Ezért nem tudok recovery-be lépni!A romot szeretném cserélni!
Ezt sajna usb kábellel nem tudom megtenni, mivel fel felismeri a gép az rkandroid progi is kiírja, de amint elkezdem frissíteni az "updating system information" résznél nem jut tovább, több gépen több rommal driverrel és rkandroid verzióval is meglett próbálva!Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Először is recovery-be szeretnék valahogy bejutni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest