Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Van egy Lenovo YOGA Tablet 2 1050F a kijelzője tökéletes képet ad de az érintő rész nem akar működni vagy max nagy ritkán egyszer egyszer.Na most nézegettem hozzá kijelzőt komplett kijelzőt találtam 17000Ft-ért de a kérdésem az lenne ez is úgy van megcsinálva mint egy telefon,hogy az érintő felület az lcd hez van ragasztvba vagy külön van az érintő része?Azért kérdem mert 10EFt körül külön érintő rész is találtam hozzá
Szóval csak az érintő üveg részét is lehet külön cserélni?Régen samsung nem tudom már milyen fél okos telefonban is volt ilyen megoldás,hogy lcd és érintő külön volt és lehetett csak az egyiket cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest