- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
jdeutsch #80557 üzenetére
Kb árat írtam, nem vitaindítónak szántam.
Itthon 100 k, kint 200 USD.
A 150 USD a 200 USD-vel hasonlítandó. A két szám között már nem 50000 forint a különbség. Amugy tényleg jobb már az alapára is mint 200 USD.(#80556) Flowtation
Attól tartok, nincs rá semmi értelmes custom rom. Ebből sehogy sem lesz jobb tab. -
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80526 üzenetére
Nem mindegyik. Ennek már alászaladtam. Ezek a kütyük a Miracast szabványt használják, amit a Google "kompatibilitási hibák" -ra hivatkozva a build.prop -ban letiltott (szerinte használjunk Chromecastot, ami persze nem kiváltó megoldás). Ezt a gyártók felülbírálhatják, de stock Androidot futtató eszközökkel nem mennek ezek a dongle -ok. Egyébként is laggolnak, ami médialejátszásnál nem számít, de egyéb használatnál idegesítő tud lenni.
-
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80522 üzenetére
De igen, működik. Pont azért, mert a lényeg nem az adapterben, hanem a tabletben, telóban van. A multiport adapter sem típusspecifikus, pl. felsőkategóriás Huawei telókkal is müxik, mivel azok is támogatják USB-C -n a képkimenetet. Ha jól tudom, akkor Huaweieken a teló párhuzamos töltése a probléma. Azért ezt linkeltem, mert a több port miatt sztem jobban megéri, mint csak egy HDMI adapter.
-
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80519 üzenetére
"Fogalmam sincs, csak akkor derülne ki ha lenne a közelemben ilyen eszköz"
Ezt nem értem. Ez a multiport adapter ugyanazt a képkimenetet használja (használná), mint bármelyik USB-C - HDMI adapter.
"de egy USB Type-C–HDMI adapter pár ezer Ft-ért beszerezhető, tehát nem lehet akadálya a váltásnak"
Akkor ezt mire alapoztad? Van USB-C -n képkimenet, vagy nincs?
-
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80517 üzenetére
Nem azt írtam, hogy ez a tab nem jó, hanem azt, hogy nekem nem jó. Ezen nem segít az, hogy neked a digitalizálás miatt amúgy is PC -t kell használnod.
Az USB-C - HDMI jó lenne, főleg egy multiport adapterrel. Ezzel az a bibi, hogy a képkimenet, a lan és az OTG -vel párhuzamos töltés is kerneltámogatást igényel, ami nem triviális és a tesztek a legritkább esetben terjednek ki ilyen "mellékes" részletekre. A tied támogatja ezeket a funkciókat? Sanszos, hogy nem és akkor csak a Chromecast és hasonló hókuszpókuszok játszanak.pjen:
A korlátlanság korlátait már jdeutsch írta. Tudomásom szerint a Digis kártyákon nincs roaming (vagy, adatroaming?) ami nemzetközi kamionosként számomra jelentősen csökkenti a használati értékét. Olyan részleteket már nem is részletezek, hogy publikus IP vs. NAT -olt háló. -
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80514 üzenetére
A telefonálást azért kérdeztem, mert annak a függősége a phone.framework. Enélkül nem tudsz Whatsappot használni az eszközön, mivel az ragaszkodik a közvetlen SMS azonosításhoz.
Van egy társkártyás, flottás, korlátlan netem. Főkártya a telóban (a roaming miatt), társkártya otthon, a router -ben. A teló úgyis mindíg nálam van, arról meg tudok netet adni a tabnak. De, ha külön kártyát szeretnék a tab -ba, ahhoz már külön előfizetés kéne. A Diginél elég sok az "apróbetű". A korlátlan az nem is olyan korlátlan, roaming nuku, még nem "teljes" a lefedettség és a beszerzése is feltételekhez kötött (pl. Digi TV előfizetés).
A HDMI -s dolgot nem értem, hogy mire érted, de sztem teljesen másra, mint én. Samsung DEX megvan? Na, én kb. így használom a tabot otthon. Rádugom a monitorra, és wireless egér, bill. -el kezelem. Próbáltam alternatívákat, van CC Ultrám is, de egyik sem tudja kiváltani a vezetékes képernyőtükrözést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hívószám-hamisítás
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hades II - Már elérhető az Unseen frissítés
- Spórolós topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest