-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Vettünk egy Mediapad T5-t, viszont a kocsiba asszony valószínűleg félreütötte beüzemelés során a pinkódot, nem azt írta be amit megszokott, és most nem tudjuk feloldani.
Mi ilyenkor a teendő?
agy ér görcs kerülget! -
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Menyasszonyomat megszeretném lepni egy tablettel, mert a notebookját anyukája használja hosszabb távon, viszont arra nem akart beruházni gondoltam ez jó alternatíva lehet.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 8'' - 10 ''
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Akár kintről is, persze.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - internet, szokásos mobilappok, youtube.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). - 45-75 ezer körülAmiket néztem:
Huawei MediaPad M3 Lite 8.0/10.0
Lenovo TAB4 Plus 8.0/10.0
Teclast T10 (miután neki álltam itt böngészni.)Vakon tapogatózok, nem vagyok otthon tablet témában sajnos. Xiaomi / Samsung pl. milyen lehet? Gondolom hasonló mint egy Huawei. Vagy a Teclast tényleg ilyen bestbuy opció?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest