Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Adott egy Amiko Tab7 típusú jópofa tablet, ami bekapcsolás után a droid-figuránál befagy. Reset gombbal újraindul, de utána ugyanúgy megfagy. Recovery menüt próbáltam előhívni a Vol+ + Power, Vol- + Power gombokkal, de vagy elindul a tab, és lefagy, vagy pedig nem történik semmi.
Sanszos, hogy az OS meghalt, szerintem újra kellene rakni, a probléma csak a szokásos: hogy nem találok rá való image-t. Illetve a másik, hogy PC-hez csatlakoztatva elkezd tölteni, de nem észleli a gép a tabot.Korábban sikerült már megmentenem ilyen stuck droidos tabletet, igaz, annak elértem a recovery menüjét, az már más kérdés, hogy nem segített a factory reset...mindegy is, úgy emlékszem a Vol- gombot kellett nyomni, és közben rádugni, akkor felismerte a gép, na ezt nem ismeri fel.
Van valakinek ötlete? Netán találkoztatok már ezzel a típussal?
Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX