- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
A Nexus 7 2013-at van lehetőség Lollipop-ra frissíteni adatkábel és géphasználat nélkül? Értem ezalatt azt, hogy csak a tablet update-jét használva. Vagy ha frissíteném, akkor eleve a marshmallow-t dobná fel? Ahogy néztem a youtube-os videókat, Lollipop-on gördülékenyebb volt minden, az újon meg már szemmel láthatóan akadozik a böngészés is.
-
Bertiee
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Adott egy Lenovo Tab2 A7 4.4.2 Androiddal, bekapcsolás után felajánlja a 5-ös androidra frissítést.
Érdemes ez megtenni, nyerek vele bármit? Negatívuma nem lesz? -
cidalain
veterán
válasz
Sziszilabi #65012 üzenetére
(Semmire nem mennel vele, mert a program, ami hasznalna is folyamatosan osszeomlana gondolom mint a play aruhaz...)
Android 4.4 alatt a "helyadatok" legyenek bekapcsolva, akkor van a GPS "aktivalva".
Ha nem ezt erted "aktivalas" alatt akkor lovesem nincs mire gondolsz. Nem kell aktivalni. Ha nem megy, akkor azert nem, mert rossz.
(Ahogy a pelda mutatja gyakorlatilag maga a tablet egy konstrukcios bakloves) -
tjb007
nagyúr
válasz
Sziszilabi #65012 üzenetére
Bemész a beállításokba és keresel egy Helyhozzáférés vagy Tartózkodási hely névre (vagy valami hasonlóra) hallgató menüpontot, ott tudod bekapcsolni.
(#65013) Andrsaint
ASUS ZenPad 8.0 Z380C, ASUS ZenPad 7.0 Z370C, Acer Iconia Tab B1-830, Alcor Access O819M, ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, refurbished Nexus 7 (2013)
(#65014) Duliee
Igen, EU-s; free shipping van.
Általános dolgokra megfelel a SoC, egyszerűbb játékokkal is lehet játszani rajta, a komolyabbakhoz viszont már kevés lehet. Itt van róla egy részletesebb teszt: [link](#65015) szoszo75
-
geo 49
újonc
Sziasztok. Alcor Q788L 4G tablet -el van e valakinek tapasztalata ?
a nagy T 20 Mb/s kábel netjét szertném lecserélni és modem ként is használni..
ár- érzékeny vagyok. -
szoszo75
aktív tag
Üdv. !
Segítséget szeretnék. Adott egy samsung galaxy tab amin elfelejtettem a jelszót, pin kódot.. hogyan tudnék ezt megkerülve belépni, vagy resetelni stb?
Köszi
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sziszilabi #65009 üzenetére
Te vagy eddig a harmadik ugyanezzel a problémával. Csak annyit tudsz tenni, hogy visszaküldöd.
(#65010) Duliee
-
Hallo, megtetszett ket tablet.
Olcso, jonak tunik.
Chuwi Vi7
Teclast X70Tapasztalata van-e ?
Illetve eu shippinges rendelessel tud-e valaki.
-
Sziszilabi
csendes tag
Vásároltam az emagon Wink Highway tabletet.(bárcsak ne sikerült volna)
Alap az, hogy a google play nem megy, de a gps-t valakinek sikerült működésre bírnia? -
tjb007
nagyúr
válasz
Asztii #65004 üzenetére
ASUS ZenPad 10 Z300C, Acer Iconia Tab B3-A20
(#65005) Andrsaint
7 hüvelykes kijelzővel a refurbished 32GB-os Nexus 7, 8 hüvelykes kijelzővel pedig az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, az ASUS ZenPad S Z580CA, és a Huawei MediaPad M2 8.0.
(#65006) KaiotEch
35 ezer forinttal bezárólag nincs ilyen, 38-ért viszont erősen ajánlott a refurbished ASUS MeMO Pad 10 ME103K.
(#65007) Orestes90
Igen, az ME103K jó választás lenne, az egyik legjobb. Ezen kívül még a szintén refurbished ASUS TF103C ajánlott, esetleg még az Alcatel Onetouch Pixi 3 10".
-
Orestes90
újonc
válasz
tjb007 #64907 üzenetére
köszi a választ!
a 10" os tabletek közül melyiket ajánlanád azonos feltételek melett : "max 35-40e Ft körül
olvasgatásra, netezésre ( plusz pont, ha van benne egy min. 2MP-es kamera és GPS) egyszerűbb játékok fussanak rajta." ?
Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB Refurbished tablet jó választás lenne? -
Sziasztok. 10"-osba mik vannak br. 30-35e-ig amik vállalhatóak? Netezésre kell.
-
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok
Még mindig vásárlás előtt állok. Melyik lenne a legjobb 7 colos tablet max 80 -90e ft ig? Fontos lenne a szép kijelző.
És akkor ugyanez a kérdés a 8 colos kategóriára is érvényes lenne
-
Asztii
tag
Sziasztok. Tablet vásárlás előtt állok, ebben kérném segítségeteket. 10 hüvelykes kéne, legyen új és belföldről beszerezhető. Netezésre kéne, youtube videók lejátszásához, meg max pár alap játékhoz ( billiárd, angry birds). A keret rá 60k. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Deenee82
csendes tag
válasz
tjb007 #64999 üzenetére
Köszönöm a választ, én is erre jutottam. Eleinte arra gondoltam, hogy talán színben lesz különbség, de mindkettő fehér(és ahogy néztem, B3-A20 nem is létezik más színben), így ez is kiesett, mint lehetséges ok. Bár furcsa, hogy teljesen azonos készüléket gyártanak különböző kóddal.
-
zozek
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani 20 ezer környékén valamilyen tab-ot.
Nem nagy dologra kellene,sorozat nézés illetve könyvolvasás.
Concorde tab prime-ot néztem idáig. -
Deenee82
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Acer Iconia B3-A20 tablet alábbi két változata között mi a különbség?
- NT.LBVEE.010
- NT.LBVEE.004 -
tjb007
nagyúr
válasz
Nogren #64986 üzenetére
Lesz benne magyar nyelv.
(#64988) stigma
Lenovo A7 OK; a refurbsihed Nexus 7 is jó választás, de gondold végig elég lesz-e 16GB (amiből kb. 11-12 áll rendelkezésre).
Továbbiak: Acer Iconia Tab B1-830, ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, Huawei MediaPad T1 8.0(#64989) akoska07
Van, a Lenovo A7, ami még olcsóbb is. Ott van még 35 ezer forintért a 16GB-os refurbished Nexus 7 is, de ez ugye nem bővíthető micro SD kártyával, szóval a használat függvényében végig kell gondolni elég lesz-e ennyi hely is.
Vannak még még 8 hüvelykeseb is (Huawei MediaPad T1 8.0, Lenovo A8), ha jó az egyel nagyobb méret is. -
Sziasztok!
Kicsi lányomnak szeretnék egy tabletet venni.
A SG Tab 4 7" készüléket néztem ki.
Van esetleg ennél jobb hasonló árban ? -
stigma
addikt
Sziasztok!
Átlag felhasználásra keresek 7-8"-os tablete az alábi sepecifikációval:
-kijelző 7 avgy 8 col
-4 mag, legalább 1 GB ram
-HD kijelző vagy jobb
-átlag felhasználásra, youtube, könyvoolvasás, netezés, filmezés
-
-max ár 50k, és itthon beszerezhető legyenAmiket néztem 7"-ban az az alábbi: Lenono A7 , Nexus 7 2013 16GB refuse (35k), Samsung Tab 4 7" (40k)
Ezen felül bármit ajánlhattok szerintem, de olyasmi koncepció kellene ami 2-3 évere jó lesz, mert egy mostani Navon 7-es tabletet váltana.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Nogren
csendes tag
Üdv
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e, de ha beszerzek egy német nyelvű Samsung Galaxy Tab S 8.4 16Gb Wifi (T700as modell) és nincs benne a magyar nyelv, akkor mi a folyamata annak, hogy az android magyar nyelvű legyen? Valahogy sokallom a magyar verzióért és a +1 év software gariért a 15K plusz összeget.
Rootolni nem szeretném, mert akkor ugrik a garancia is és újonnan venném.
Köszi előre is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ccs2929 #64977 üzenetére
A gyártó oldalán csak illesztőprogramok vannak, ROM nincs, szóval csak ismert módszerek vannak. A visszaállítás is megvolt? A külföldi fórumokon kéne körülnézi, hátha írnak ott valamiféle megoldásról.
(#64978) pityaa23
A Nexus 9-en kívül még ezek jöhetnek szóba: Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (SM-T710), ASUS ZenPad S Z580CA (bármelyik változata belefér a 150-be, még a 4GB RAM-os is), ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, esetleg még a Honor X2.
(#64979) Vertigo18
Nem te vagy az egyetlen, akinél ugyanez jelentkezik. Mivel nála sem segített semmi, így csak azt tudod tenni, hogy visszaküldöd.
-
-
Vertigo18
addikt
Srácok, segítség kellene!
Vettem egy Tabletet a fiamnak, valami Wink csoda, és egy csomó alkalmazás, amit nagy nehezen ráhúzok, az leáll. Egy egyszerű példa: nem tudom használni a Play alkalmazást, mert amint rákattintok, az leáll!
Tud valaki segíteni? Mert ez így érdekes karácsonyi ajándék lesz...
-
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #64975 üzenetére
Mert nem ott kell. Az ertesitesi sav ertesitesre van, nem beallitasra.
Megnyitod az appot ami dobal ertesiteseket, es annak a beallitasaiban beallitod hogy ne dobaljon ertesiteseket.
Ennel nem lehet szajbaragosabban. Vagyis egy fokkal meg mehetunk lejjebb magyarazatban, de akkor azt egy vak pingvin is meg fogja tudni csinalni. Neked ennyi mar eleg kell hogy legyen... -
tjb007
nagyúr
Igen, mindegyikben van GPS, mindegyik tud offline navigálni.
(#64971) dragonfx
Már megválaszolták: [link]
(#64972) borzi1024
Asus ZenPad Z300C:
+ 2GB RAM
- nem túl acélos üzemidőLenovo TAB A10:
+ üzemidő, esetleg még az ára, ha valahol olcsóbb a másik kettőnél
- gyenge SoC, 1GB RAM, nem lesz rá már frissebb AndroidAcer Iconia Tab B3-A20:
+ ár, friss rendszer, üzemidő
- 1GB RAM(#64973) ccs2929
Pontosan melyik gyártó modelljéről van szó?
Meg lehet próbálni még a komplett rendszert újrarakni, de ehhez szükség van arra, hogy rendelkezésre álljon a gyári ROM. -
ccs2929
senior tag
válasz
tjb007 #64965 üzenetére
Szia(sztok)!
Végigolvastam ezt a pár hsz-t, mert egy kollégám is ugyanígy járt a play áruházzal, viszont ő nem akar reklamálni/visszaküldeni, mert kínai rendelés volt. Ezek szerint nem sok esély van az életre keltésre?
Nagyjából már végigpróbáltam a gépén az összes fenti lehetőséget.
Üdv.
-
borzi1024
csendes tag
Sziasztok!
Felhasználás netezés, youtube, email.
10"-os kijelző 60kFt-ig, 2 év gari, számla.
Meglévő WayteQ xTAB-700qci sajnos használhatatlan netezésre. (csak játszani jó,a többi idegbaj, nem gyári firmware se sokat segített)Amikkel eddig szimpatizálok:
- Asus ZenPad Z300C
- Lenovo TAB A10
- Acer Iconia Tab B3-A20Melyik mellet/ellen mi szól?
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
-
papeti01
senior tag
továbbra is "szappanopera" szerűen keresek de már fixen kizárólag 8 colos tabletet, leginkább tanuláshoz áés pdf olvasáshoz 130 euro ig.
sajnos a 10 colos acer nehéz, a lenovo a7-10 meg nagyon kicsi.
én továbbra is csak ezt találtam, de bevallom félek tőle kicsit, illetve lehet már el is fogyott a készlet: MEDION® LIFETAB® P8314 (illetve nem tudom ezek a medionok szoktak legalább egy update-t kapni?)köszönöm az ajánlatokat!
-
Tosee
őstag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni karácsonyra a család egyik tagjának!
Többet is nézegettem, de nem tudok dönteni!
Amire használná: internet (3G nem fontos szempont, inkább wifi), film, e-book, némi játék, illetve navigáció (offline GPS), minimális fényképezés (hátoldali kamera)Belinkelek párat az általam nézettek közül, de legyetek szívesek segítsetek, hogy melyik lenne jó vétel! Illetve ha tudtok jobbat ezeknél 25, max.30 ezer között akkor ne tartsátok magatokban!
Asus Fonepad 7
Lenovo A7-10F Adam
Lenovo A7-30 (59-435647) Arvin
Alcor Comet Q788L 8GBNéztem olyat is amiben, Intel Atom cpu van... Jelent ez hátrányt valamilyen téren?
-
tjb007
nagyúr
válasz
pityaa23 #64954 üzenetére
Kijelzőátlóban a Nexus 9-től milyen irányba lehet mozogni?
(#64955) Asztee
Igen, jó gép, bár játékra már kevés lehet.
További javaslatok: Acer Iconia Tab B3-A20, refurbished 10 hüvelykes ASUS-ok(#64959) T 1000
1. Nézd meg, hogy nincs-e letiltva valamelyik Google alkalmazás, szolgáltatás.
2. Csinálj egy gyári állapotra való visszaállítást (minden adatot és beállítást töröl).
Ha ezek után sem lesz jó küldd vissza. -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem az Emag-on egy ilyen tabletet: [link] Az a gondom vele, hogy bejelentkezést követően leáll a Play áruház. Ha bármit le akarok tölteni, frissíteni, sőt, mostmár ha csak rányomok az ikonra: "a google play szolgáltatások alkalmazás sajnos leállt" . Próbáltam a friss Play apk fájl segítségével úgra telepíteni, eredmény ugyanaz, próbáltam ezt is:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és készHa ezt végig csinálom és belépek a Play-be, akkor nincs kapcsolat hibaüzenet. Ha ekkor törlöm a felhasználói fiókot és újra hozzá adom, belép a PLay-be, a legelső frissítésnél minden kezdődik előröl.
Van valami tippetek? Nem szeretném vissza küldeni, 20 e Ft-ért amúgy jó vétel lenne....
-
dragonfx
veterán
nem olyna rossz eza lenovo a7.
az értésítéseket hol lehet kikapcsolni tudja valaki? -
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
Lenovo A10-zel kapcsolatban van valakinek tapasztalata ? Jó gép !?
Ez lenne az egyik kiszemeltem. További jelöltek még pl Samsung S3 ,Samsung Tab E.
Érdekelnek esetleg további javaslatok is. Szempontok a min 9-es display min 1200x800-as felbontás, WiFi, bővíthető memória, GPS jó ha van, de nem fontos NFC szintén, a kamera szintén nem szempont. Leginkább YouTubera , böngészésre és játékra lenne használva.
Köszönöm. -
kpetyke
tag
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest